Breaking news

Vlad Craioveanu i-a cerut scuze Oanei Roman, în direct, la Radio 21, pentru glumele făcute pe seama ei

Vlad Craioveanu și-a cerut scuze, în direct, la Radio 21, în această dimineață pentru glumele nesărate făcute cu Oana Roman.

oana roman si vlad craioveanuMatinalul Radio 21 și colegii săi de la „4 D DIMINEAȚĂ” i-au făcut o declarație de prietenie Oanei și i-au transmis felicitări și încurajări în urma anunțului că așteaptă un copil.

Îmi cer scuze pentru glumele pe seama Oanei. De fapt, cred că, oricum, sunt ultimul care a făcut o glumă cu Oana Roman. În urmă cu ceva vreme, eram la Kanal D pentru o filmare și atunci când Gabrielei Cristea i s-a adus un tort mai mare am făcut o glumă nevinovată. I-am spus Gabrielei: vezi să nu te faci cât Oana Roman. Nu mă așteptam ca Oana să se supere, e o tipă foarte deșteaptă. Îmi pare rău că s-a întristat, îmi cer scuze și o asigur de toată considerația și prietenia. Îi doresc un copil de nota 10 – am citit pe net că este însărcinată – și o mai mare doză de autoironie. Oana, ești o super tipă și îți doresc numai bine”, a spus Vlad Craioveanu.

Dinculescu a dezvăluit că a fost coleg de școală cu Oana Roman: Oana a fost invitată în emisiunea noastră, ne-am înțeles excelent, ne-am distrat foarte bine și am căzut de acord că glumele din media au fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat din punctul de vedere al publicității. Am terminat aceeași școală – Școala Centrală – avem o mulțime de lucruri și subiecte în comun, o apreciez pe Oana pentru realizările ei.

Oana Roman a confirmat, ieri, pe pagina personală de Facebook că este însărcinată: Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis mesaje de felicitare! Sunt un om fericit, Dumnezeu mi-a dăruit un dar minunat și mulțumesc celor care sunt lângă mine, care au știut și mi-au respectat dorința de a nu spune public până azi, precum sș celor care azi s-au bucurat împreună cu noi!

4D Dimineață, cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude la Radio 21, de luni până vineri, între orele 06:30 și 10:00.