Breaking news

Vj Oana de la MTV și-a cumpărat o geantă cântătoare!

oana.jpgVj Oana de la MTV și-a achiziționat recent o geantă cântătoare! Pentru că este dependentă de muzică, de curând tânăra VJ-ita MTV și-a cumpărat cea mai muzicală poșetă, dotată cu boxe și i-pod. “M-am indrăgostit de <cutiuța muzicală> imediat ce am văzut-o. Am considerat că este un must-have pentru oricine lucrează în domeniul muzical, așa că nu am stat pe gânduri și am achitat 30 de lire în schimbul ei. A devenit un fel de trade mark al meu așa că nu prea mai plec fără ea de-acasă. Are în dotare două difuzoare puternice și un i-pod pe care l-am umplut deja cu piesele mele preferate. Evident că nu a trecut neobservată și a fost deja vedeta unui party de început de an”, a declarat  VJ-ita MTV foarte încântată.

S-a întamplat deseori ca Vj Oana să-și socheze telespectatorii la MTV Dance Floor Chart, MTV Fresh și MTV Week-End Special de foarte multe ori cu ținutele excentrice pe care le-a purtat. Fără îndoială, Oana se identifică cu tânăra generație pe care o reprezintă și se poate spune despre ea că este un trendsetter ce dă tonul nu numai în materie de muzică bună, dar și pe segmetul modă.

În materie de fashion, Oana consideră că nu este neapărat necesar să urmezi trendurile, ci totul stă în atitudine. “Cel mai important lucru este ca oamenii să se simtă bine în pielea lor”, adaugă Oana.

Ștefania Stancu

>