Breaking news

Visuri împlinite, în ultima ediţie „Preţuieşte viaţa!” de la TVR 1

Cum a ajuns o fetiţă de 14 ani designer vestimentar şi o profesoară – antreprenor în industria frumuseţii aflăm în ediţia ce încheie sezonul emisiunii realizate de Andreea Marin la TVR. Noi poveşti inspiraţionale, duminică, 29 mai, la TVR 1 şi TVR HD.

profesoara antreprenor„Atunci când am facut primul pas în casele voastre, vă promiteam 10 întâlniri pentru mintea, trupul şi sufletul vostru. Şi asta am făcut: am vrut ca aceste 10 săptămâni să vă reamintească ceea ce bunicii noştri ştiau şi simţeau că era atât de firesc la acea vreme: să trăiască frumos şi demn, în armonie cu legile naturii şi mult mai sănătos decât o facem astăzi.” Aşa îşi începe Andreea Marin pledoaria pentru viaţă, echilibru şi sănătate în această duminică, la cea de-a zecea şi ultima ediţie Preţuieşte viaţa! din acest sezon. Emisiunea poate fi urmărită pe 29 mai, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, 1 iunie, de la 19.00. De asemenea, ea se difuzează şi la TVR Internaţional, TVR Moldova şi online, pe TVR+.

Despre natură, principii de viaţă sănătoasă şi încercarea de a trăi în prezent ne vorbeşte Andreea Marin şi în această ultimă ediţie a primăverii. Despre micile detalii care fac mari diferenţe în viaţa noastră şi ne ajută să redevenim noi înşine. Despre visuri hrănite cu pasiune şi dedicare, devenite realitate. Aflăm că nu întotdeauna înţelepciunea vârstei este o condiţie pentru dobândirea echilibrului sau pentru alegerea destinului. Învăţăm că totul e posibil, dacă dăm aripi şi îndrăzneală visului nostru, de la prima invitată la Preţuieşte viaţa! din această duminică, o adolescentă care şi-a făcut chiar cu o săptămână în urmă debutul ca designer vestimentar, la vârsta de doar 14 ani.

andreea la fermaÎn aceeaşi ediţie a emisiunii sale, Andreea Marin ne propune o reîntâlnire cu tânăra Daiana, care ne-a povestit, în ultimele două ediţii, despre călătoria sa iniţiatică în India, ne-a deschis porţi de înţelegere către o disciplină ce pare „la modă”, dar despre care ştim, de fapt, prea puţin: yoga tradiţională. Vom putea profita, aşadar, de o nouă lecţie practică, la Preţuieşte viaţa!
Iar dacă în ediţiile anterioare ne-am familiarizat cu munca la o fermă de capre, vom intra, duminica aceasta, chiar în fabrica de lactate unde se pregătesc toate sortimentele sănătoase de produse.
Şi, aşa cum ne-a obişnuit duminică de duminică, Andreea Marin ne aduce, şi în această a zecea întâlnire, o poveste motivaţională. De data aceasta, vom cunoaşte o profesoară de limba română, mamă a doi băieţi şi antreprenor în industria frumuseţii, o femeie puternică, dar şi greu încercată de viaţă, pentru care, însă, nu există decât drum drept înainte.

Pentru că „tot ce facem bun în călătoria noastră aici este făcut cu inima”, gazda noastră de duminică după-amiază nu încheie această ediţie fără a-i dedica un moment acestui „dar” pe care îl purtăm în piept şi de care, de multe ori, nu avem grija care se cuvine: „Avem şi noi o mică îndatorire: s-o întrebăm, din când în când: inima mea, cum te simţi?”, ţine să ne amintească Andreea, într-un alt reportaj al emisiunii.

Cât despre cele zece întâlniri la Preţuieşte viaţa!, gazda noastră mărturiseşte că ceea ce şi-a dorit a fost „să vă readuc cu picioarele pe pământ sau cu tălpile goale în iarbă. Să ne întoarcem la principiile de viaţă sănătoasă pe care le-am uitat, să reînvăţăm să respirăm corect, să ne dozăm efortul şi energia, să ne hrănim astfel încât să ne simţim bine în pielea noastră, iar corpul să ne mulţumească, să ne înconjurăm de frumos, creându-l cu mâna noastră…”. Dacă ceea ce şi-a propus i-a şi reuşit, Andreea aşteaptă în continuare mesajele prietenilor emisiunii, cei pe care, timp de zece săptămâni, i-a inspirat şi i-a îndemnat să dea sens fiecărei zile.