Breaking news

Virgil Ciulin, ultimul finalist al sezonului 11 iUmor de la Antena 1

Virgil Ciulin, cunoscut pentru seria video-urilor ”Istoria cu Virgil”, a cucerit publicul cu un număr de stand-up clasic seara trecută la iUmor.

Ana Maria Calița și Alexandra Velniciuc (Lady Diana) au fost cele două invitate speciale în ultima ediție de audiții din cel de-al 11-lea sezon iUmor, în timp ce jurații au decis să trimită la votul publicului patru concurenți spectaculoși.

Votul desfășurat până astăzi, la ora 16.00 în aplicația Antena 1, l-a dezvăluit pe Virgil Ciulin drept câștigătorul ediției. Originar din Vaslui și creatorul seriei de video-uri ”Istoria cu Virgil”, Virgil Ciulin a fost recunoscut ușor de Mihai Bendeac: ”Te știu de pe internet și ți-am văzut toate clip-urile.

Dacă nu ai fi avut atât de multe emoții, ar fi fost unul dintre cele mai bune momente de stand-up pe care le-am avut de doi ani încoace”. Telespectatorii îl vor revedea pe Virgil Ciulin, despre care Dan Badea a spus: „A fost foarte bun! Nu a avut doar glume, a avut detalii!”, în finala iUmor, la Antena 1.

Următoarele ediții din cel de-al 11-lea sezon iUmor pot fi urmărite în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1! În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

>