Breaking news

Viorica Macovei este „Star salvator” și schimbă o viață din Gura Humorului

Duminică, de Paște, Viorica Macovei schimbă o viață din Gura Humorului, în cadrul emisiunii „Star salvator”, difuzată de Antena Stars de la 20:00.

star salvator - viorica macoveiÎn cea de-a doua ediție a emisiunii, Oana Roman și Viorica Macovei vor păși în viața lui Marian, un tânăr de 21 de ani crescut într-un centru de plasament.

„Bucuria de a dărui este infinit mai mare decât cea de a primi. Îmi doresc să simtă asta toți cei care își deschid inima în sfânta zi de Paște, răspunzând rugăminții mele de a ajuta doi tineri care și-au pus toate speranțele în demersul meu. Cred totodată cu tărie că Dumnezeu face minuni, mai ales în ziua Învierii Lui. Vă invit pe Antena Stars, să schimbăm împreună o viață”, a declarat Viorica.

Cu toate că în copilărie cel mai mult i-a lipsit dragostea părintească, Marian a învățat de unul singur să ofere iubire celor din jurul lui și să își trăiască viața frumos. Pasionat de muzica populară și de folk, el a fost înzestrat și cu o voce specială, pe care și-o acompaniază cu chitara. De când și-a descoperit talentul, până și sărbătorile copiilor din centrul de plasament au fost mai frumoase datorită cântecelor interpretate de el.

Alături de o tânără cunoscută tot în sistem, Nicoleta, Marian și-a întemeiat o familie și este acum tăticul unei fetițe de trei luni. Viața lor nu este ușoară, pentru că nici măcar nu au posibilitatea să locuiască împreună, iar în scurt timp vor fi nevoiți să părăsească sistemul.

Deși Marian lucrează, salariul pe care îl are abia le ajunge pentru mâncare și lucrurile atât de necesare fetiței lor. De plătit o chirie nici nu se pune problema.

Marian și Nicoleta trăiesc drama unor oameni care nu au avut o familie, dar care își doresc din tot sufletul să îi ofere una copilului lor. Ce reușește să facă Viorica Macovei pentru ei și cum îi pot ajuta și telespectatorii, duminică, de la 20:00, la Antena Stars.

>