Breaking news

Viorica Dăncilă, nominalizată pentru premiul de cel mai bun europarlamentar pe agricultură

loading...

Viorica Dăncilă, liderul delegației PSD din Parlamentul European, a fost nominalizată pentru premiul de cel mai bun europarlamentar la cateogoria Agricultură.

viorica dancila - psdNumele europarlamentarului Viorica Dăncilă a fost inclus pe lista scurtă pentru „MEP Awards 2015”.

Potrivit site-ului oficial al premiilor intitulate „MEP Awards”, care sunt acordate anual de publicația europeană The Parliament Magazine, premiul pentru Agricultură „apreciază activitatea unui deputat în Parlamentul European, care s-a implicat intens în politica de agricultură sau în domeniul pescuitului, care a promovat și apărat interesele agricultorilor și ale consumatorilor”.

„Sunt onorată de această nominalzare a mea. Nu o privesc doar ca pe o recunoaștere a activităților de la Bruxelles în domeniul agriculturii, ci și ca pe un imbold pentru a mă concentra în continuare pe această temă. Pentru România, domeniul agriculturii este deosebit de important, ca unul dintre motoarele principale de creștere economică, și cred că avem nevoie de cât mai mulți oameni în Parlamentul European care să lucreze pentru drepturile agriculturilor și ale consumatorilor din țara noastră”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Eurodeputata Viorica Dăncilă este Vicepreședintă a Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>