Violată în grup, într-un club de fițe din Mallorca, fără ca cineva să intervină

Lauren Walsh a fost violată în grup, într-un club celebru din Mallorca, de față cu sute de persoane, fără ca vreuna dintre acestea să intervină și să o salveze pe britanică.

Lauren WalshBritanica a povesti presei engleze că în august 2011, pe când avea doar 17 ani, a fost luată pe sus de un grup de tineri, de lângă prietenii ei, și dusă pe scena unul club de fițe din Mallorca.

Aici a fost dezbrăcată și violată cu bestialitate de mai mulți bărbați, de față cu toți cei prezenți în club, fără ca cineva să intervină.

Nimeni nu a intervenit să o scape pe britanică din mâinile violatorilor, deoarece au crezut că fetei îi plăcea. Muzica avea un volum prea ridicat pentru ca țipetele ei disperate să fie auzite.

”Am auzit un DJ care făcea câteva glume despre fetele care pot veni pe scenă, dar numai dacă și-au dat hainele jos. Iar după câteva clipe, cinci sau șase oameni m-au târât și luat pe sus de lângă prietenii mei și m-au dus pe scenă. Au început să mă pipăie și să mă dezbrace. I-am auzit vorbind și râzând, vorbeau cu accent de englezi. Țipam și încercam să scap din mâinile lor, sperând ca cineva să mă vadă, dar mă trăgeau înapoi. Știu că mulțimea din fața scenei ar fi putut vedea ce se întâmplă cu mine, dar toată lumea era atât de beat și accentul se punea atât de mult la sex, astfel încât nimeni nu a făcut nimic”, a povestit Lauren Walsh.

Lauren Walsh a povestit teribila experiență prin care a trecut pentru ca alte tinere să aibă foarte mare grijă atunci când călătoresc în destinații de vacanță unde se consumă alcool în exces și unde tinerii renunță total la inhibiții.

În cele din urmă, un fotograf și-a dat seama că Lauren nu stătea de plăcere acolo și a salavat-o din mâinile violatorilor.

Fotograful a spus că nu ar fi intervenit înainte, pentru că el a crezut că fata se bucură de ceea ce i se întâmplă.

Din păcate aceștia nu au putut fi identificați întrucât în club nu existau camere de filmat, decât în afara acestuia.

>