Breaking news

Vinurile CUPOLA SANCTIS de la Crama Oprişor din inima Olteniei

Colecția de vinuri CUPOLA SANCTIS are menirea să reprezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim aspect al Olteniei Profunde: credinţa.

Ne dorim să punem pe masă, la fiecare sărbătoare, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigurozitatea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului.

Oamenii se bucură în aceeaşi măsură de fiecare dintre onomastici, sărbătoarea unuia sau a altuia dintre sfinţi poartă totdeauna aceeaşi încărcătură, fiind un prilej de a serba viaţa şi darurile divinităţii. Nu se strâng laolaltă doar cei care se serbează, ci şi toţi cei dragi lor.

Cupola Sanctis – familia de vinuri dedicate spiritualității creștine, un cupaj din Merlot si Cabernet Sauvignon, elegant, fructuos și generos în arome și gust. Sunt vinuri păstrate în butoaie din stejar timp de 15 luni, înainte de a fi îmbuteliate.

Colecția celor 11 Sfinți Ortodocși, are etichetele desenate de artistul Ciprian Peleologu și începe cu Sfântul Ioan, aniversat pe 7 Ianuarie și până la Sfântul Ștefan aniversat pe 27 Decembrie.

Piesa de căpătâi a colecției este Vestitorul de Oprișor, vin îmbuteliat în sticla Magnum de 1,5 Litri, simbolizând Vestirea nașterii lui Isus Hristos.

Locuitorii Olteniei au fost și sunt încă apropiați credinței creștine, și lor le este dedicată această colecție de vinuri, pentru onomastica fiecărui moment aniversat.

>