Breaking news

Vineri, Bucureştiul a fost grav afectat de inundaţii

Sectorul 1, 2 şi 4 au fost cele mai grav afectate vineri seara, ca urmare a inundaţiilor care au avut loc în Bucureşti, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Zonele în care apele au inundat subsoluri de clădiri şi pasaje sunt Colentina, Dorobanţi, Şoseau Nordului, Bucur Obor, Luigi Galvani, Mihai Kogalniceanu, Mihai Bravu şi Mărăşti.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti comunică faptul că a intervenit în 85 de cazuri pentru scoaterea apei din subsoluri de imobile.

Pe sectoare, situaţia intervenţiilor se prezintă astfel: Sectorul 1 = 31, Sectorul 2 = 31, Sectorul 3 = 5, Sectorul 4 = 14, Sectorul 6 = 1„, precizează ISU într-un comunicat de presă transmis sâmbătă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti a intervenit cu 64 autospeciale cu apă şi spumă, şase autocamioane de intervenţie, şase autospeciale de intervenţie şi comandă, 29 motopompe şi 391 pompieri.

Ploaia a inundat mai multe staţii de metrou, între care şi pasajul de la Universitate, care în urmă cu 4 ani a fost reconstruit cu 6 milioane de euro.