Breaking news

Viky Red şi Aylin lansează videoclipul piesei “Better” – VIDEO

Viky Red a înregistrat împreună cu Aylin o piesă în limba engleză, intitulată Better, ce a fost lansată în mod oficial în această săptămână.

 La mai bine de zece luni de la participare la Selecția Națională Eurovision, Viky Red revine în prim planul muzicii românești cu un nou single.

Piesa ‘Better’ va apărea pe albumul meu de debut. Muzica îmi aparţine, iar versurile poartă semnătura lui Chris Jacob. Am scris această piesă în urmă cu mai mult timp. Am compus-o pentru mine, iniţial. Apropierea de Aylin a venit firesc. S-a întâmplat să-mi placă foarte mult ‘Cloud’, piesa cu care Aylin a decis să revină pe piaţa muzicală. Am contactat-o pe Facebook şi i-am propus să facem o piesă împreună. Ne-am întâlnit, i-am arătat ‘Better’, i-a plăcut instantaneu, am înregistrat-o şi i-am făcut un clip simplu, filmat în studio. Nu e o piesă neapărat ‘în tendinţe’ cu ce se ascultă la noi, însă sperăm să vă placă!” a declarat Viky Red.

Artistul lucrează la albumul de debut, pe care se vor regăsi hiturile “If you ever feel” şi “Love you”, dar şi frumoasa baladă “Just for you” sau piesa cu adevărat contagioasă, “Alright”.

De curând, artistul şi-a premiat fanii care au participat la concursul de remixuri pentru piesa “Love you”, iniţiat în colaborare cu Pro AV Shop şi Ableton.

Juriul şi publicul l-au desemnat drept câştigător pe MontiONFire, un DJ din Barcelona, care a fost astfel premiat cu un soft Ableton Live 8. Remixul său va fi inclus pe primul album Viky Red.

De curând, Aylin Cadîr s-a reîntors la prima ei dragoste, muzica. În urmă cu două luni, a lansat primul single din cariera solo, “Cloud”, single ce anunţă viitorul album ce va fi lansat în luna martie a anului 2013. “Cloud” beneficiază de un videoclip filmat în Dobrogea, chiar în locurile în care artista a copilărit, undeva lângă satul bunicii.

În prezent, Aylin este implicată şi în două piese alături de nume sonore din lumea teatrului: “Maitreyi”, în regia lui Chris Simion şi “Lecţia”, în care joacă alături de Horaţiu Mălăele.

>