Breaking news

Viitorul prin ochii tinerilor | Claudiu Dumitrache alias Dumy Klaw, îndemn la implicare

Viitorul muzicii românești este pe mâini bune. Un tânăr artist aflat la început de drum, spune de ce s-a apucat de muzică și ce anume își propune să facă în acest moment în România.

dumitrache claudiuClaudiu Dumitrache muncește zi de zi, încă de la o vârstă fragedă, pentru a ajunge sa ofere publicului muzica și emoțiile lui. Am stat de vorbă cu Dumy alias Claudiu Dumitrace, pentru a ne dezvălui despre dorințele și planurile de viitor.

În Romania se poate doar dacă vrei. Cu toții auzim că este rău, că sistemul e defect și că tinerii renunță ușor la planurile de viitor în România și aleg să plece din țară. În ciuda vârstei fragede, am realizat că pot, cu ajutorul unor oameni buni pe care am fost norocos să îi întâlnesc, să fac ceva. Nu aș putea să fiu fericit atâta timp cât nu sunt și ceilalți din jurul meu. În România, din păcate sunt mulți români nevoiași care abia se descurcă de pe azi pe mâine. Pentru că îmi pasă de cei din jurul meu, am ajuns să fac parte din Partidul Noua Românie, alături de o mulțime de tineri artiști. Noua Românie e diferit de restul partidelor din țară. Are oameni buni, tineri și e adevarat, vrea o Nouă Românie, nu doar vorbe. Cu ajutorul tinerilor din România, cred că vom reuși în câțiva ani să ne dezvoltăm și mai mult și să refacem sistemul. Spun lucruri mari. Dar mă pot baza pe lucruri ce dovedesc dorința de schimbare și implicarea tinerilor. S-au înființat filiale ale PNR în toată țara dar și în Spania, UK, Germania și Italia. Invit toți tinerii care au împlinit 18 ani să se înscrie în PNR. Regrete, nu au fost. Nu vor fi!„, a declarat Claudiu Dumitrache pentru exclusivNEWS.ro.

Pe plan muzical, Dumy are un mare plan. Vrea să o aducă pe Celine Dion în România. Pentru el, artista canadiană reprezintă „centrul muzicii”. Echipa lui Dumy este acum în tratative cu echipa artistei care ar fi fost de acord să cânte în România anul viitor. Însă onorariul este unul pe măsura celebrității: un milion de euro.

Cariera tanarului artist care tocmai a terminat liceul, straluceste din ce in ce mai mult. Dupa prima piesa, spectacole si aprecieri facute de artisti mari, Claudiu Dumitrache lucreaza la noi proiecte alaturi de International Artist Management si ne da intalnire la spectacolele din vara aceasta.

In perioada 30 iunie – 2 iulie, Dumy Klaw va canta alaturi de Stefan Banica, Vama Veche, Irina Rimes si Deepcentral la Zilele Municipiului Pascani. De asemenea, pe 14 iulie Dumy canta in cadrul Mamaia Music Awards iar pe 23 iulie, la Zilele Localitatii Schitu Duca din Iasi.

Pe pagina artistului de facebook sau pe Bandsintown.ro, echipa anunta toate spectacolele din tara la care Dumy participa in vara aceasta.