Breaking news

Vii cu avionul la Bucuresti? Iata de ce sa apelezi la serviciile de inchirieri auto in Otopeni

loading...

Bucurestiul a cunoscut o dezvoltare impresionanta in ultima decada, atat in plan economic, cat si turistic, social si cultural, iar acest lucru se poate observa foarte simplu prin cresterea constanta a traficului si a numarului aeronave pe aeroportul ce deserveste capitala Romaniei.

Inchirieri auto Otopeni – FocusRent

Bucurestiul depinde foarte mult de aeroportul Henri Coanda, insa organizarea si infrastructura orasului au ramas cu mult in urma nevoilor actuale. Astfel, pentru problema transportului de la aeroport pana in oras exista o singura solutie viabila: alegerea serviciilor de inchirieri auto Otopeni.

Cand venirea ta in Bucuresti are un scop profesional, precum o intalnire oficiala, o negociere sau participarea la un eveniment din domeniul de activitate, atunci cea mai pretioasa resursa pe care o vei avea de-a lungul delegatiei va fi timpul, resursa ce va trebui gestionata si organizata cat mai eficient cu putinta. Daca o nunta, un botez sau alt eveniment din sfera intereselor personale este motivul venirii tale, atunci vei fi nevoit sa gasesti cel mai performant mijloc de transport pentru a-ti usura calatoriile in oras si in afara acestuia.

Serviciile de taximetrie si transportul public ofera solutii incomode si neperformante, in special daca ai de facut mai multe calatorii in perioada sederii sau ajungi in Bucuresti cu un bagaj voluminos. Astfel, singura varianta ce-ti poate oferi un standard ridicat de siguranta si confort in conditii de mobilitate maxima este un autoturism pus la dispozitie de o companie de inchirieri auto din Otopeni.

In cazul in care faci alegerea corecta, masina rezervata telefonic sau online (proces ce dureaza circa 5 minute) va fi livrata la adresa specificata de tine, inclusiv in parcarea aeroportului Henri Coanda, in aproximativ 2 ore de la rezervarea modelului dorit. Exista posibilitatea sa nu ai permis de conducere sau, pur si simplu, sa nu cunosti foarte bine traficul bucurestean si sa preferi sa fii pasager pe durata calatoriilor. Nicio problema! Firmele serioase de inchirieri auto din Otopeni iti pot pune la dispozitie si un sofer personal care sa iti asigure transportul in perioada sederii tale aici.

Daca doresti o masina care sa ofere prestanta, eleganta si rafinament, poti alege un BMW X5 sau Audi A4, modele pe care sigur le vei gasi in parcul FocusRent de inchirieri auto din Otopeni. In plus, pe langa dotarile impresionante de siguranta, confort si divertisment, toate aceste masini vor fi mai noi de 5 ani, astfel oferindu-ti acces la tehnologie, sisteme, design si materiale interioare de ultima generatie.

Evenimentele in familie sau cu prietenii care te-au adus in capitala tarii pot genera multe drumuri dus-intors prin tot orasul, intre hotel si restaurant, Starea Civila si biserica sau casa rudelor si marile centre comerciale. Pentru a-ti asigura eficienta in transport, firmele de inchirieri auto Otopeni iti pun la dispozitie mai multe modele din clasa “economy”, precum Ford Fiesta sau Opel Corsa, masini de ultima generatie cu un consum foarte redus de combustibil. Daca organizezi chiar tu evenimentul sau daca vrei sa propui o varianta sigura, confortabila si eficienta pentru transportul grupurilor de pana la 9 persoane, atunci vei putea opta pentru microbuzele cu 8+1 locuri din oferta de inchirieri auto Otopeni.

Daca vrei sa profiti de toate beneficiile de mai sus si multe altele, apeleaza la FocusRent! Pe langa RCA si full Casco, pretul de baza al ofertei de inchirieri auto Otopeni include si rovinieta, iar eventualele avarii aparute vor fi rezolvate cu promptitudine prin inlocuirea gratuita a vehiculului in cel mult 5 ore. In plus, call-center-ul este disponibil 24 de ore, 7 zile pe saptamana pentru a-ti prelua rezervarile si a iti oferi toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, data viitoare cand calatoresti cu avionul catre Bucuresti, alege cu incredere serviciile de inchirieri auto Otopeni de la FocusRent si asigura-te ca masina dorita te asteapta in parcarea aeroportului!

loading...