Breaking news

Videoclip de doi lei pentru Cezar, reprezentantul României la Eurovision

Videoclip execrabil și incredibil de simplu, neprofesionist și deloc expresiv pentru, Cezar reprezentantul României la Eurovision 2013.

cezarCezar și-a lansat azi, videoclipul la piesa „It’s my life”, cu care va reprezenta România pe 16 mai în semifinala Eurovision 2013, găzduită de orașul suedez Malmo.

După ce că a fost lansat extrem de târziu, la finalul campaniei de promovare, cu doar 15 zile înainte de semifinala doi, în care va concura, videoclipul este execrabil. Lasă impresia de ieftineală, încropit așa la repezeală și fără nicio noimă.

Ideea videoclipului este atât de proastă încât, ai impresia că a fost făcut de un grup de amatori care s-au jucat de-a filmarea în aer, pe uscat și pe apă.

TVR  spune însă că a fost ”conceput ca un videoclip „statement”, de imagine”, care transmite un mesaj clar: It’s My Life – este viaţa mea, o trăiesc aşa cum simt eu!

Dacă viața lui Cezar înseamnă săritul cu parașuta din avion, apoi plimbatul cu mașina decapotabilă pe autostradă unde agață o pipiță cu care se plimbă mai apoi cu barca pe mare, no comment.

În videoclip, Cezar a fost pus să sară din avion, să conducă o barcă de parasailing și o maşină sport cabrio de viteză Mercedes SL350. Filmările au fost realizate pe litoral – la Mamaia, pe aerodromul Clinceni, la Ploieşti şi pe Autostrada Soarelui.

Scenariul şi regia clipului sunt semnate de Magdalena Ciubotariu iar videoclipul a fost produs de Artside, Cat Music şi Radu Hantig.

Dacă staff-ul TVR vrea să cucerească publicul european cu ajutorul acestui montaj numit videoclip oficial al lui Cezar, atunci, eșecul în semifinala doi din 16 mai, este cât se poate de previzibil.