Breaking news

Videochatul este o reţea socială

loading...

Fiecare reţea socială este formată din noduri, conectate între ele, în spaţiul virtual şi administrate de un hub central. Această reţea este mai mult o hartă cu drumuri care duc şi care vin din mai multe direcţii.

studio videochatFiecare membru se alătură reţelei pentru a socializa, prin intermediul conexiunii la internet şi al unui dispozitiv tehnologic, precum un desktop sau laptop. Interconectarea unul cu altul, în scopul de a afla interese comune, de afaceri sau de socializare este cel mai bun mediu pentru un timp în linişte şi un timp de răsfăţ.

Black Studio este unul din cele mai importante studiouri de videochat din ţară, pentru că permite conectarea modelelor de videochat la o platformă accesibilă iubitorilor de internet de pretutindeni. Aici, fiecare partener de conversaţie se poate bucura de imaginea blândă a unui model de videochat, ceea ce face ca o simplă logare pentru un cont să îi administreze mai multă poftă de viaţă.

Iar dacă este să vorbim despre castiguri Black-Studio, atunci este important să se amintească că, în funcţie de numărul de ore lucrate, un model de videochat poate pleca la finalul lunii cu sume considerabile. De altfel, unele câştiguri Black-Studio sunt şi comisioanele sau codiţiile legale de muncă. Împreună cu aceste beneficii, un model de videochat are posibilitatea de a câştiga un salariu fix de până la 2000 de lei pe lună, cumulat cu unele bonusuri.

Funcţia de model de videochat nu implică nuditate. Este important ca fiecare participant să ştie acest lucru. Un model de videochat poate opta pentru mediul de lucru curat, profil avantajos, care poate fi adult sau non adult.  În funcţie de starea de spirit a modelului de videochat, de timpul de lucru, acesta poate opta pentru ceea ce îl avantajează. Un alt punct de evidenţiat este şi programul de lucru.

Datorită unui program de lucru fix, corespondent a trei ture de muncă pe zi, dimineaţă, inter şi seara, cele mai multe câştiguri Black Studio constituie adevărate premize pentru un loc de muncă stabil. Programul de lucru este de 5 zile pe săptămână, se poate opta şi pentru varianta cu sâmbătă şi dumincă inclusiv, cu libere luni şi marţi. Orice altă variantă de lucru poate fi condiţionată prin contractul de muncă.

Pentru cele mai multe femei, Black Studio este o chemare la o viaţă plină de resurse financiare, de complimente zilnice şi de atenţie cu fiecare oră de muncă. Pentru că este vorba de un studio pentru femei, acestea au prioritate şi sunt respectate, încât să fie ele cele care îşi construiesc relaţii de prietenie între ele, relaţii care se derulează şi dincolo de ecranul unui calculator şi al unei camere web. Black Studio este alegerea potrivită pentru sute sau mii de femei din capitală.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian