Breaking news

Videochat-ul poate fi responsabil cu fericirea si stabilitatea ta, in anul 2023!

Vrei ca 2023 sa fie un an mai fericit decat cei anteriori si sa ai garantia ca aceasta reusita nu va fi doar una trecatoare, ci va dura mult timp? Printre cele mai inspirate decizii pe care le poti lua pentru a-ti transforma dorinta in realitate se numara aceea de a incepe o cariera ca model de videochat.

Industria de divertisment online pentru adulti cunoaste o permanenta dezvoltare, iar studiourile din Romania sunt printre cele mai apreciate din lumea intreaga. Fetele care lucreaza ca modele online in Bucuresti sau in orice alt mare oras romanesc beneficiaza de conditii excelente de lucru si de sprijinul unei echipe entuziaste, formate din profesionisti. Iata de ce o astfel de cariera are toate sansele sa iti asigure un nou an fericit!

Legalitate desavarsita

Activitatea de videochat se desfasoara in mod legal in Romania inca din anul 2003. Fiecare aspect al colaborarii cu un studio este acoperit de documente, precum contractul de artist-interpret pe care il semnezi inca din prima zi de lucru si din care primesti propriul exemplar. Il poti citi in detaliu si ti se raspunde cu claritate la fiecare intrebare.

O alta dovada a deplinei respectari a legislatiei este reprezentata de faptul ca fiecare plata este insotita de emiterea unui act aditional, in care sunt trecute toate detaliile necesare. Este vorba despre suma incasata de la fiecare site pe care ai lucrat in perioada respectiva, precum si despre suma totala, comisionul care iti revine, taxele si impozitele platite catre stat, dar si suma finala, care este virata in contul tau bancar.

videochat

Sprijin permanent

Inca din prima zi in care incepi sa lucrezi ca model de videochat, vei beneficia de sprijinul unor oameni bine intentionati, cu o bogata experienta in domeniu, care au ajutat multe alte fete sa progreseze si sa isi implineasca visurile.

In primele 5 zile, o colega trainer iti va explica tot ceea ce ai de facut, atat teoretic, cat si practic, inclusiv prin exemple si prin joc de roluri. Daca simti ca cele 5 zile nu sunt suficiente, perioada poate fi prelungita atat timp cat ai nevoie.

Apoi, primesti cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de machiaj. Ele te ajuta sa iti pui in valoare calitatile si sa devii capabila sa porti conversatii interesante cu toti membrii platformelor de videochat, indiferent de tara de origine.

Nu trebuie uitati nici membrii echipei de suport tehnic, care sunt prezenti la datorie 24 de ore din 24 si 7 zile pe saptamana. Ei intervin cu maxima promptitudine, de fiecare data cand apare o problema.

Siguranta financiara

In primele 3 luni de activitate ca model de videochat, primesti in mod garantat suma de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de câștigurile realizate in acest timp pe platformele dedicate adultilor.

Ulterior, incasarile modelelor depasesc constant aceasta suma initiala. Fetele primesc un comision brut in valoare de 50%, la care se adauga diferite bonusuri pentru numarul de ore lucrate, pentru depasirea unui anumit prag de castiguri si pentru fidelitate fata de echipa.

Exista chiar si posibilitatea de a obtine credite direct de la firma, in conditii deosebit de avantajoase, fara comisioane si dobanzi. Ele sunt returnate ulterior din sumele castigate pe site-uri.

Ca model de videochat, ai toate sansele sa transformi 2023 in anul care iti va aduce o fericire stabila si durabila!

>