Breaking news

Victor Slav și Anda Adam s-au despărțit din cauza banilor

Prezentatorul rubricii meteo de la PRO TV Victor Slav și cântăreața Anda Adam s-au desăprțit după șase ani de relație.

Prin intermediul unui comunicat de presă remis de PR-ul Pro TV, Victor Slav și Anda Adam au anunțat că pun capăt relației de șase ani și că vor rămâne prieteni.

„Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face public”, se arată într-un comunicat remis de PRO TV.

Prietenii celor doi au delcarat tabloidelor, faptul că aceșia s-au despărțit din cauza faptului că Anda era mai tot timpul plecată în turneee, iar Victor era mereu singur.

Un vecin al vedetelor care locuiește în complexul Orhideea Garden, acolo unde Anda şi Victor au stat cu chirie a spus pentru Click.ro că s-ar fi desăprțit din cauza banilor. Chiria era de 800 de euro pe lună și că doar Anda o plătea, fiind nemulțumită că iubitul ei nu contribuia cu niciun leu la cheltuielile casei.

Altă ipoteză privind motivul despărțirii celor doi ar fi faptul că Victor vroia să se căsătorească cu Anda Adam și să facă un copil, lucru de neconceput acum de cântăreață, care motiva că nu-și poate neglija cariera.

Anda şi Victor s-au cunoscut în urmă cu şase ani, chiar pe platourile de filmare din Buftea, unde participau la emisiunea “Dansez pentru tine”, de la Pro TV.

>