Breaking news

Victor Slav de la ProTV reacţionează dur la adresa celor care îl critică pe Lucian Bute

Victor Slav, celebrul prezentator al rubricii meteo de la ProTV, reacţionează dur în cadrul unei postări de pe pagina personală de Facebook, la adresa românilor care îl critică pe Lucian Bute.

Victor Slav, care ne spune la ProTV cum va fi vremea în cursul săptămânii, este bun prieten şi totodată un admirator al pugilistului român Lucian Bute.

Victor este scandalizat de reacţia unora dintre telespectatorii din România, care l-au criticat pe Bute după meciul de la Nottingham de noaptea trecută.

Sunt momente în care i-aş strânge de gât! Aceşti oameni care nu ştiu altceva decât să comenteze şi să aducă reproproşuri printr-o minte seacă, care pute a rahat! Dacă Bute câştiga, reacţia lor ar fi fost: «Am învins, suntem cei mai tari, l-am spart pe englez…» Adică «noi», că suntem români şi suntem daţi dracu’, ce să mai… Dacă Bute a luat bataie: «L-a spart ăla pe Bute, l-a mâncat pe pâine, am spus noi că nu e atât de bun, am făcut noi şi-am dres» şi tot aşa… Avem o ţară plină de «talente»… În stilul ăsta nu avem cum să avansăm, ba din contră… Treziţi-vă români, până când nu e prea târziu! Lucian Bute, campion mondial cu 30 de victorii şi o înfrângere, iar noi aruncăm cu piatra…”, scrie Victor Slav, indignat.

Hai Bute, hai Lucian! Respect!”, încheie prezentatorul ProTV postarea sa de pe Facebook, exprimându-şi sentimentele neschimbate pe care le are faţă de sportivul român.

Lucian Bute a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie. Partida de box de la Nottingham s-a încheiat în runda a 5-a, când pugilistul britanic Carl Froch l-a făcut KO pe românul Lucian Bute.