Breaking news

Victor Slav, băiatul de la meteo s-a cununat religios cu Drăgușanca, păpușa siliconată

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au căsătorit religios, duminică, la biserica Oltea din Capitală, păziți până-n dinți de bodyguarzi, de frică nu-i răpească ”fanii”.

bianca dragusanu si victor slavBăiatul de la meteo a luat-o de nevastă pe buzata și siliconata Bianca Drăgușanu, cea mai promovată  ”vedetă” autohtonă grație nonvalorii pe care o deține în palmares.

Drăgușanca a purtat voal pe cap şi a fost protejată cu umbrelele de ploaia măruntă şi rece care a pus stăpânire pe Bucureşti.

După ceremonia religioasă, atentă să nu-şi murdărească rochia din cauza ploii şi păşind mândră la braţul soțului, Bianca Drăguşanu s-a îndreptat spre limuzina care o aştepta la intrarea în biserică.

Luaţi val, dar şi speriaţi de vreme, invitaţii au uitat să-i întâmpine, după tradiţie, la ieşirea din lăcaşul Domnului, pe proaspăţii însurăţei cu „ploaia” de boabe de grâu, petale sau de orez.

După cununia religioasă, Victor și Bianca au mers la complexul Ambasad’Or în Otopeni, pentru petrecerea de nuntă, la care erau aşteptaţi circa 200 de invitaţi.

Naşa ei, Monica Glodean a dezvăluit, fără să vrea, că barza a trecut pe la ei și că Bianca ar fi însărcinată.

Cununia religioasă vine la 23 de zile de când Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit civil la Starea Civilă a Sectroului 3.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut la sfârşitul anului 2012 în timpul emisiunii „Dansez pentru tine” de la Pro TV și de atunci s-a legat povestea de iubire.

Dacă cârcotașii erau sceptici în privința relației dintre cei doi dar și a cununiei civile și religioase, iată că Victor Slav a dus-o pe Drăgușanca la Altar. Acum, cârcotașii se vor întreba cât va rezista mariajul și pe când….divorțul.