Breaking news

Victor Ponta merge la Festivitatea de Deschidere a Olimpiadei de la Londra

loading...

Premierul României, Victor Ponta va fi prezent pe 27 iulie la Londra, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpie de la Londra.

România va fi reprezentată în mod oficial la festivitatea de deschidere de la Olimpiada din Londra doar de premierul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta va fi prezent la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpie de la Londra”, a precizat Departamentul de Comunicare şi al Purtătorului de Cuvânt al Guvernului, pentru exclusivNEWS.ro.

Premierul Ponta va fi prezent și la inaugurarea Casei Olimpice a României care va avea loc tot pe 27 iulie, însă înainte d efestivitatea de deschidere a competiției.

Nicoleta Nicolae, Consilierul de comunicare al Președintelui Interimar al României, a declarat în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro că domnul Crin Antonescu nu va participa la Ceremonia de inaugurare a Olimpiadei de la Londra.

Pe 27 iulie la Londra a avea loc grandioasa festivitate de deschidere a Jocurilor Olimpice, iar TVR 1 va transmite în direct pentru România, întregul eveniment.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian