Victor Ponta a fost huiduit în Gara de Nord din Bucureşti

Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, de un grup de tineri, la sosirea în Gara de Nord din Bucureşti, cu trenul electric Hyperion, produs la Craiova.
ponta huiduit in gara de nordDupă ce s-a dat jos din tren alături de vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Dan Şova, premierul a acordat declarații jurnaliștilor prezenți în Gara de Nord, cu privire la trenul electric inaugurat.
După declaraţii, Ponta s-a îndreptat către ieşirea din Gara de Nord, iar la ieşirea de pe peron, un grup de aproximativ 40 de tineri care nu aveau bagaje, l-au huiduit pe Victor Ponta.

Unul dintre tineri a afişat o pancartă albă pe care nu era scris nimic. În momentul în care tinerii au început să huiduie, Ponta i-a salutat cu mâna.

“De ce te-a trimis?”, i s-a adresat Victor Ponta unui tânăr din grupul care-l huiduia, râzând. Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Băsescu azi la Constanţa. Nu trebuia să-mi aranjeze ei aici, a continuat premierul, dialogul cu grupul de tineri care-l huiduiau.

Ofiţerii SPP l-au înconjurat pe premier, formând un perimetru de securitate. Şeful Guvernului a ieşti din gară, a urcat în maşina oficială şi a plecat.

Premierul Ponta a spus apoi la Antena 3 că tinerii au fost trimiși de Elena Udrea ca răspuns la incidentul cu Băsescu din portul Constanța, când un tânăr l-a scuipat în față.

Între timp, s-a întâmplat incidentul de la Constanța, pe care eu l-am aflat, evident, de la presă și imediat l-am și condamnat. M-a întrebat presa, într-una din gări (..) cum comentați și am spus, indiferent de antipatia față de președintele Băsescu, e condamnabil, nu e normal așa ceva, trebuie să plătească omul acela. Între timp, doamna Udrea a dat un comunicat că să ne fie rușine — vă dați seama, eu, în tren, îi trimiteam lui Traian Băsescu un om care înțeleg că l-a scuipat și a trimis niște interlopi să mă huiduie“, a spus Ponta la Antena 3.

Trenul Hyperion este primul tren electric fabricat în România de către compania Softronic Craiova, investiţia depăşind cinci milioane de euro.

>