Breaking news

Victor Hănescu și Gilles Muller, în sferturile de finală la dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy

Perechea româno-luxemburgheză, formată din Victor Hănescu și Gilles Muller, s-a calificat luni în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2013.

hanescu si mullerVictor Hănescu și Gilles Muller, posesorii unui wild card, au reușit să se impună în primul tur la dublu, în fața perechii formate din belgianul Xavier Malisse și britanicul Ken Skupski.

Britanicul și belgianul au reușit să-și adjudece primul set cu scorul de 6-4. Setul doi a revenit lui Hănescu și Muller cu scorul de 6-1. Cei doi reușind să se impună în setul decisiv cu 10-8.

În primul set nu a mers totul bine, însă ne-am revenit în al doilea şi sunt bucuros că am câştigat meciul. A fost puţină tensiune pentru că a venit multă lume la arene şi voiam să câştigăm. E un start bun pentru mine, dar nu vreau să pun presiune. Am venit să joc, să mă simt bine, să mă bucur de joc şi atmosferă. La finalul zilei important este să ne bucurăm de ce am realizat în acea zi. L-am ales Muller să jucăm împreună deoarece îmi place caracterul lui, este un băiat liniştit, de treabă şi sperăm să jucăm bine în continuare. Noul trofeu este foarte frumos. Mi-ar plăcea să-l cuceresc, dar este mult de muncă până acolo. În 2007 am fost aproape. Nu mă miră că Janko Tipsarevic a venit la turneul de la noi. În ultima vreme nu prea a avut rezultate bune si, probabil, simte nevoia să joace, să aibă câteva meciuri pe zgură deoarece vin turneele importante pe această suprafaţă”, a declarat Victor Hănescu după meci.

În sferturile de finală, Victor Hănescu și Gilles Muller s-ar putea să joace cu principalii favoriți ai turneului de dublu, perechea formată din Horia Tecău și Max Mirnyi.

Pentru calificarea în sferturile de finală, Hănescu și Muller și-au asigurat un cec în valoare de 3.660 euro și 45 puncte ATP.

>