Breaking news

Victor Hănescu s-a calificat în sferturi la Challengerul de la Geneva

loading...

Victor Hănescu l-a eliminat miercuri seară pe sârbul Filip Krajinovic, în turul doi la Challengerul de la Geneva și s-a calificat în sferturile de de finală ale turneul de tenis dotat cu premii în valoare totală de 64,000 de euro.

hanescuVictor Hănescu a reușit cu mare dificultate, să-l elimine pe Filip Krajinovic, locul 95 ATP și favorit 5 la Geneva, la capătul unui meci ce s-a întins pe trei seturi și care a durat două ore și 4 minute.

Hănescu a pierdut primul set cu 4-6, dar a reușit să se impună în tie-break, seturile doi și trei.

În setul trei, Hănescu a condus cu 4-1, iar la 5-4 a ratat o minge de meci pe propriul serviciu. Astfel că s-a ajuns la tie-break unde s-a impus cu 7-2.

Victor Hănescu va juca în sferturi de finală cu polonezul Michal Przysiezny, locul 171 mondial.

Calificarea în sferturi la simplu, îi asigură lui Hănescu un cec în valoare de 185 de euro și 18 puncte ATP.

Victor Hnescu este calificat și în sferturile de finală ale probei de dublu masculin de la Geneva, unde face pereche cu moldoveanul Radu Albot.

Din păcate, Marius Copil, semifinalist în 2013 la Geneva, a fost eliminat miercuri, în turul doi de Steve Darcis, în trei seturi scor, 6-0, 4-6, 4-6.

Adrian Ungur a fost eliminat marți, în primul tur la geneva, de către slovacul Lukas Lacko, locul 79 mondial și favorit trei al challengerului din Elveția.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>