Breaking news

Victor Hănescu s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Stuttgart

Românul Victor Hănescu a reușit să se califice vineri, în semifinalele turneului de tenis de la Stuttgart, după ce l-a învins pe francezul Benoit Paire, locul 27 mondial.

victor.hanescuPerformanță fantastică reușită vineri de românul Victor Hănescu în cadrul puternicului turneul de tenis ATP 250 de la Stuttgart. Românul a reușit să se impună în fața francezului, cap de serie numărul patru, în doar două seturi.

Victor Hănescu a servit primul în sfertul de finală cu Benoit Paire. Românul reușind să își câștige serviciul după ce i-a anulat o minge de brake, francezului.

La scorul de 6-5, Victor Hănescu a avut două mingi de brake, reușind să fructifice pe prima dintre ele, astfel că a câștigat primul set cu 7-5, după 41 de minute de joc.

În setul doi la scorul de 1-0, Hănescu a mai avut două mingi de brake, reușind să-i anuleze francezului și două mingi de a câștiga serviciul. Românul nu a reușit însă să facă brake-ul.

Românul a reușit să facă brake-ul la scorul de 2-1 pentru el, distanțându-se astfel la 3-1, iar mai apoi la 4-1, pe propriul serviciu.

la scorul de 5-2, Hănescu a reușit să obțină alte trei mingi de brake, cu ajutorul cărora a câștigat setul doi cu 6-2 și s-a calificat în semifinala probei de simplu masculin de la Stuttgart.

Victor Hănescu a reușit să câștige sfertul de finală cu francezul Benoit Paire, cap de serie numărul 4 la Stuttgart, după o oră și 12 minute de joc.

În semifinale, Hănescu va juca cu învingătorul din sfertul de finală, disputat de Philipp Kohlschreiber și Gael Monfils.

Pentru accederea în semifinale, Victor Hănescu și-a asigurat un cec în valoare de 21.130 de euro și 90 de puncte ATP.