Breaking news

Victor Hănescu, premiu special în cadrul Galei Fotbalului Românesc 2016

Victor Hănescu, fost numărul 26 mondial în tenisul profesionist, a fost premiat sâmbătă seară în cadrul Galei Fotbalului Românesc, pentru dezvoltarea sportului în România. Hănescu a primit distincția grație proiectului „Train Like a Pro” creat pentru a antrena şi forma noi generaţii de campioni în tenis.

victor-hanescu-gala-fotbalului-romanescVictor Hănescu, proaspăt retras din activitatea de tenismen profesionist, a fost distins sâmbătă seară, cu Premiul pentru dezvoltarea sportului.

Premiul i-a fost înmânat de către jurnalistul Romeo Chiriac în cadrul Galei Fotbalului Românesc desfășurată sâmbătă seară la Ambasad’Or Otopeni.


Train Like A Pro este primul proiect al Academiei de Tenis „Victor Hănescu”, construit pentru a antrena şi forma noi generaţii de campioni în tenis în România.

În cursul anului 2017, Victor Hănescu va inaugura Academia de Tenis care-i va purta numele. Hănescu dorește să împărtășească copiilor din România, pasionați de tenis, tot ceea ce el a învățat și acumulat în cei 16 ani de tenis profesionist.

Născut pe 21 iulie 1981 în București, Victor Hănescu și-a început activitatea de jucător profesionist în 1999 când la turneele Futures F 1 și F2 din România a câștigat primele lui puncte ATP.

În anul 2005 a ajuns până în sferturile de finală ale turneului de tenis de Grand Slam de la Roland Garros, iar în anul 2008 a cucerit turneul ATP de tenis de la Gstaad.

Pe 6 iulie 2009 a obținut cea mai bună clasare din carieră în ierarhia de simplu ATP, locul 26 mondial.

victor-hanescu-premiu