Breaking news

Victor Hănescu e terminat. A fost eliminat în primul tur la Zagreb Indoors

Victor Hănescu este în picaj liber. Românul nu mai joacă nimic. Tenismanul a înregistrat miercuri, al treilea eșec consecutiv, în doar șase zile.

victor hanescu - turneu brdVictor Hănescu, locul 73 ATP, a fost eliminat, miercuri, în primul tur la Zagreb Indoors, de către Andrey Golubev, clasat abia pe locul 87 mondial. Înfrângerea de azi, vine la cinci zile după dublul eșec înregistrat în Cupa Davis, în partidele cu ucrainienii Serghei Stahovski și Ilia Marcenko.

Victor Hănescu a pierdut primul set în tie-break cu 6-8, a câștigat apoi setul doi cu 6-4, și a împins soarta calificării în optimi, în turul trei. Aici, a fost condus cu 3-0, a reușit să facă re-brake și să egaleze la 5-5, scor la care Hănescu a ratat o minge de 6-5. Românul a urmat la serviciu și a egalat la 6-6, astfel că s-a ajuns în tie-break. Din păcate, Hănescu a pierdut și acest tie-break, cu 5-7 și a ratat calificarea în optimile de finală.

Accederea în primul tur la Zagreb Indoors, îi asigură lui Victor Hănescu ZERO puncte ATP și un cec în valoare de 4,385 de euro. Eșecul de azi în va costa scump pe Hănescu, care va coborî câteva locuri în ierarhia mondială ATP.