Breaking news

Victor Crivoi, Patrick Ciorcilă și Dragoș Dima, eliminați în primul tur la BRD Brașov Challenger

Victor Crivoi, Patrick Ciorcilă și Dragoș Dima au fost eliminați miercuri, în primul tur al probei de simplu masculin din cadrul turneului de tenis ATP BRD Brașov Challenger.

victor crivoi - dragos dima- patrick ciorcilaTrei din cei șapte români prezenți pe tabloul de simplu masculin de la BRD Brașov Challenger, au fost eliminați miercuri, încă din primul tur.

Patrick Ciorcilă, sfert finalist în 2013, a fost eliminat miercuri în două seturi, de italianul Claudio Fortuna, scor 6-4, 6-2.

Eliminarea prematură de la Brașov, îl va costa pe Ciorcilă 15 puncte ATP, care-l vor coborî peste 100 de locuri în ierarhia mondială.

Dragoș Dima, posesor al unui wild card, a cedat în două seturi, partida cu Jaroslav Pospisil, scor 6-1, 6-3.

Victor Crivoi este cel de-al treilea român eliminat miercuri, în primul tur la Brașov. Crivoi a fost învins în două seturi de Adrian Ungur, favorit patru al challengerului brașovean.

Adrian Ungur a reușit să își adjudece partida cu Victor Crivoi cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră și 30 de minute de joc, dar abia cu a patra minge de meci, una irosită pe serviciul adversarului și două pe propriul serviciu.

În optimi de finală la BRD Brașov Challenger s-au calificat astfel doar trei din cei șapte români prezenți în primul tur.

Alexandru Petru Luncanu, Marius Copil și Adrian Ungur sunt calificați în optimi de finală la Brașov, la simplu masculin.

>