Breaking news

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș Severin, prins în flagrant în timp ce lua 20.000 de lei mită

Ionesie Ghiorghioni, vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a fost prins în flagrant de către procurorii DNA, în timp ce lua 20.000 de lei, drept mită, de la un om de afaceri pentru a-i atribui un contract de lucrări la drumurile din județ.

Ionesie Ghiorghioni - dnaIonesie Ghiorghioni, membru PNL și mâna dreaptă a lui Sorin Frunzăverde, președinte al Consiliului Județean Caraș Severin, a fost prins în flagrant de DNA Timișoara în timp ce lua mită în biroul său, suma de 20.000 de lei.

După ce a fost monitorizat, filat și ascultat de DNA, DGA și SRI, vicepreședintele CJ Caraș Severin a fost prins în flagrant, marți, în biroul său.

Ionesie Ghiorghioni a primit suma de 20.000 de lei de la un afacerist căruia îi atribuia contracte pentru lucrări la drumurile județene.

Cei 20.000 de lei reprezintă o tranșă din suma de 200.000 de lei încasată de oficialul județean.

În iulie anul trecut, DNA Timişoara l-a prins în flagrant luând mită pe Ianăș Roșeți, directorul Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat.

Acesta pretindea tot 10% din valoarea contractelor atribuite, el fiind omul de încredere al liderilor Consiliului Judeţean Caraş Severin – Sorin Frunzăverde şi Ionesie Ghiorghioni.

Procurorii efectuează la această oră, percheziții la Consiliul Județean Caraș-Severin,  la locuința de serviciu a lui Ionesie Gheorghioni din Reșița, dar și la locuința acestuia din Bucova și la cea din Oțelu Roșu.

>