Breaking news

Vica Blochina, Natalia Mateuț, Andreea Tonciu și Nicolae Mitea, vin la “Splash! Vedete la apă”

Vica Blochina, Andreea  Tonciu și Nicolae Mitea, Natalia Mateuț, Cosmin Soare, Raluka, Costin Mărculescu și Arando Marquez sunt vedetele care vor sări de la 3, 5, 7 și 10 metri vineri, 1 august, de la ora 20.30, la „Splash! vedete la apă”, la Antena 1.

splash - vedete - antena 1Cu toții vor face dovada ambiției și a curajului lor, pentru o cauză nobilă: o mică săritoare în apă, Maria Casian, care face acest sport la nivel de performanță, în ciuda problemelor de sănătate.

Maria are doar un rinichi, suferă de un strabism sever și are nevoie de susținere financiară pentru continuarea antrenamentelor care, pe zi ce trece, devin mai costisitoare.

Vedetele-concurente au fost pregătite de antrenorii lotului național și olimpic de sărituri în apă: Clara Gherase, Claudia Tiu, Adrian Cherciu și Bogdan “Bobo” Ioniță.

Andreea Tonciu și Nicolae Mitea vor deveni adversari la “Splash!”, fiecare dintre ei încercând să facă o săritură cât mai spectaculoasă, pentru Maria. Ei povestesc secretul tumultoasei lor relații, care durează de mai bine de șase ani, și își vor anunța intențiile matrimoniale.

Costin Mărculescu va părăsi platforma de la care sare într-un mod atipic, fapt ce-l va determina pe campionul Cătălin Preda, membru al juriului, să-i spună că va rămâne în istoria Splash!, cu o asemenea săritură. Vica Blochina va fi susținută de Edan, fiul ei și al lui Victor Pițurcă, micuțul fiind cel care i-a dat frumoasei lituanience curaj să continue concursul pe care, la un moment dat, din cauza fricii de înălțime, a vrut să-l abandoneze.

Fata rea, dar bună Natalia Mateuț va fi “amenințată” public de Mihai Morar că nu o mai primește la emisiune (n.n. ea fiind reporter special la “Răi, dar buni”, de la Antena Stars) dacă nu sare de la cea mai de sus platformă, iar DJ-ul Arando Marquez va fi singurul concurent de la “Splash!” care va sări îmbrăcat. Cum reacționează cei trei jurați – Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda – văzându-l într-o asemenea ipostază, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri,1 august, de la ora 20.30.

Cântăreața Raluka îi va impresiona pe toți cu al său costum de baie, dansatorul profesionist Cosmin Soare o va provoaca la dans Roxana Ionescu (n.n. Roxana prezintă show-ul alături de Pepe și Bianca Drăgușanu), chiar pe platforma de la care va sări, iar Serghei Mizil va explica de ce s-a văzut nevoit să renunțe la show-ul “Splash! Vedete la apă.

După ce vor fi două femei de serviciu care își doresc să urce pe o platformă, ca să sară “și ele”, Romică Țociu și Cornel Palade se transformăîn Tonciu și Mitea, pe care-i vor parodia și, ulterior, în două balerine din Lacul lebedelor, care-l vor susține pe Arando Marquez.

Cine sunt concurenții care se vor califica în semifinalele “Splash!”, vedeți vineri, 1 august, de la ora 20.30, numai la Antena 1.