Breaking news

Vica Blochina, în tandreţuri cu Botezatu la „Te pui cu blondele?”

loading...

O nouă idilă se țese în show-biz-ul românesc chiar în platoul emisiunii de la Antena 1, ”Te pui cu blondele?”, unde Vica Blochina l-a sărutat pe Botezatu.

vica blochina - te pui cu blondeleCel mai longeviv şi captivant show de culturã generalã „Te pui cu blondele?” revine mâine seară searã cu o nouă ediţie.

Determinaţi nevoie mare să pună mâna pe banii lui Dan Negru, invitaţii trăiesc la maximum fiecare probă, iar fiecare răspuns corect e sărbătorit de Vica şi Cătălin într-un mod inedit. Frumoasa blondă sare la gâtul designerului şi îl sărută cu patimă.

Am avut o companie foarte plăcută ţinând cont că mă ştiu cu Ana şi cu Vica de mulţi ani. Sunt două femei deştepte şi puternice. Fiind o emisiune de divertisment, am încercat să ne simţim cât mai în largul nostru şi am glumit mult. Vica mi-a promis că la fiecare răspuns corect pe care îl dau îmi dă un pupic. Aşa că am încercat să răspund corect de cât mai multe ori” a declarat Cătălin Botezatu.

„Blondipedia” – cea mai frumoasã enciclopedie aduce în faţa telespectatorilor 50 de blonde inteligente, ispititoare şi pregãtite sã îi cucereascã încã de la prima apariţie pe cei trei invitaţi ai ediţiei – Anamaria Prodan, Vica Blochina şi Cătălin Botezatu.

loading...