Vești bune pentru dinamoviști. Vor avea stadion nou și ultra modern

Veștile bune par să nu se mai oprească pentru fanii dinamoviști. După ce duminică seară au învins Steaua în Liga I, cu 3-1, câinii roșii mai au un motiv de bucurie. Vor avea stadion ultra modern. Elisabeta Lipă, fost Președinte al Clubului Dinamo și în prezent Ministru al Tineretului și Sportului în Guvernul Cioloș, dă asigurări că toate actele au fost semnate pentru modernizarea stadionului.

stadion dinamoIonuţ Negoiţă, patronul FC Dinamo, spune că a primit asigurări din partea ministrului Elisabeta Lipă că stadionul din “Groapă” va fi complet refăcut.

“Sunt veşti bune ca acest stadion să se refacă. Se refac în Craiova, Târgu Jiu, provincie şi în centrul Capitalei rămân aşa. Doamna ministru a depus toate documentele, se lucrează”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru Sport.ro.

Modernizarea stadionului din “Ştefan cel Mare” este una dintre condiţiile obligatorii impuse de UEFA pentru ca România să poată găzdui meciuri de la Campionatul European din 2020.

Arenele de pregătire propuse de România sunt stadioanele din Ghencea, Ştefan cel Mare, Giuleşti şi Cotroceni.

România va organiza patru partide din cadrul turneului final, meciuri care se vor disputa pe Arena Naţională, însă este nevoie de alte patru stadioane aduse la standarde europene pentru ca echipele să se poată antrena în condiţii optime.

Banii necesari pentru modernizarea stadionului Dinamo, aflat în patrimoniul Clubului Sportiv Dinamo București, vor veni integral de la bugetul de stat.

>