Breaking news

Verighetele anului 2016

Primele lucruri care ne vin in minte in momentul in care trebuie sa ne alegem verighetele sunt grijile referitoare la timpul de cautare, dar si la ipoteza conform careia nu vom gasi ceea ce ne dorim.

verigheteIn aparenta, uitam sa acordam atentie celui mai important aspect si anume faptului ca inelul respectiv este simbolul sentimentelor profunde pe care le purtam partenerului nostru, sufletului nostru pereche. Mai mult decat atat, ne gasim fata in fata cu o sumedenie de tendinte placute din punct de vedere estetic, iar din aceasta cauza trebuie sa ne bucuram pe deplin de avantajul diversitatii.

Singurul lucru cert este faptul ca granita traditionalista a verighetelor de odinioara a fost depasita, alte directii stilistice guvernand colectiile actuale. Sa le descoperim impreuna, in randurile care urmeaza.

Verighetele gravate. Intr-o era cosmopolita, majoritatea cuplurilor de indragostiti tanjesc dupa ceva unic, care sa le apartina doar lor. Pornind de la aceasta premisa, tot mai multe persoane aleg sa isi infrumuseteze inelarele cu verighete gravate, mesajele inscriptionate pe formatul inelelor de casatorie fiind dintre cele mai variate. Unii aleg data nuntii, altii se lasa purtati pe meleaguri mai romantice si apeleaza la un mesaj de dragoste. Nu trebuie sa va faceti griji, oricare ar fi alegerea dumneavoastra,  caci verighetele personalizate nu se vor demoda niciodata, ba chiar isi vor intari statutul o data cu trecerea timpului.

Eco – friendly. Chiar daca v-ati obisnuit cu nobletea aurului galben, cu maiestria aurului roz si cu vitalitatea aurului alb, in momentul de fata o noua tendinta acapareaza colectiile celor mai renumiti designeri de bijuterii. Da, vorbim despre modelele sculptate in lemn, care isi conserva eleganta si aduc un tribut mediului inconjurator. Cu toate acestea, lemnul ramane un material pretentios, pe care trebuie sa il ingrijiti cu multa atentie pentru ca el sa isi pastreze caracteristicile intacte.

Diamantele si pietrele semipretioase. Cristalele au fost si vor ramane o pasiune certa a publicului feminin, insa in anul 2016 femeile sunt ceva mai indraznete si raspund afirmativ provocarii culorilor. Nuantele marine de turquoise, ravisantele accente de fucsia si oranjul sclipitor reprezinta doar cateva dintre tonurile coloristice pe care le puteti observa in colectiile designerilor celebri, care aleg sa alature cristalele multicolore unor suporturi pretioase la fel de luxoase. In conceptia lor, nuantele de albastru si turquoise se potrivesc cu aurul roz, in timp ce rozul si movul imperial fac o pereche excelenta cu aurul alb si platina.

Profilul plat. Desi v-ati obisnuit cu pofilul rotunjit, acesta fiind evidentiat in cadrul verighetelor deceniilor trecute, in momentul de fata inelul de casatorie imbraca vesmantul profilului plat. De la trei milimetri pana la sapte, verighetele cu profil plat parcurg registrul minimalist si ajung la cel al opulentei, sprijinind stilul fiecarui purtator in parte. Bineinteles, fiecare persoana trebuie sa coordoneze rigiditatea acestui profil cu dimensiunea degetelor sale, femeile si barbatii cu maini fragile optand pentru maximum cinci milimetri, in timp ce restul pot ajunge si la sapte, opt milimetri. Iar daca suportul pretios este argintul, platina sau aurul alb, atunci cu siguranta inelul va fi o prezenta minimalista, nu una extravaganta.

>