Breaking news

Vergil Voineagu, șeful recensământului, beat la TV – VIDEO

Vergil Voineagu, presedintele Institutului Național de Statistică (INS) a intrat în direct prin telefon la emisiunea ”Ultima Oră” de la RTV. În momnetul când a început să vorbească prin telefon, șeful recensământului vorbea în reluare, iar tonul vocii dădea de înțeles că omul era sub influența lui Bahus.

Șeful INS a intrat în direct prin telefon la RTv, fiind aflat în stare avansată de ebrietate. Atât moderatorul emisiunii, Cătălin Striblea cât și Corina Drăgotescu și ceilalți invitați în platou au râs în hohote de conversația purtată cu Vergil Voineagu.

Șeful INS se încurca în propriile explicații când a încercat să lămurească de ce e necesar colectarea codului numeric personal la recensământ.

La finalul discuției, Corina Drăgotescu i-a urat șefului INS, să îi ureze la mulți ani, dacă este la un Dumitru.

Vergil Voineagu i-a replicat că: “Sunt la o dezbatere stiintifica!”. La auzul acestui răspuns, toți cei prezențiîin platou au izbucnit în hohote de râs.

În cursul zilei de vineri, Vergil Voineagu a declarat că ia în calucul posibilitatea de a demisiona dacă recensământul nu se desfășoară conform planului.