Breaking news

Veeam raportează o creștere de 26% în al doilea trimestru din anul 2021

 Veeam®  Software, lider în soluții de backup,  recuperare și gestionare a datelor care oferă protecție modernă a datelor,  a anunțat astăzi un alt trimestru de creștere de două cifre, cu un avans anual al veniturilor recurente (ARR) de 26%  pe an pentru trimestrul al doilea 2021. 

Veeam  a livrat mai mult de 20 de versiuni noi de produse, inclusiv actualizări semnificative ale caracteristicilor pentru corporații în ultimele 18 luni  și  mai multe lansări majore în prima jumătate a anului –  Veeam Backup pentru platforma Google Cloud și  Veeam Backup &Replication™ v11. Fără planuri de încetinire a ritmului,  Veeam se pregătește să lanseze inovații cheie pentru soluții native în cloud pentru AWS, Microsoft Azure, Google Cloud, Microsoft Office 365 și prima integrare a Kasten K10  pentru Kubernetes în platforma Veeam în a doua jumătate a anului 2021.

„Acum,  mai mult ca niciodată, mai ales pe măsură ce atacurile ransomware cresc, datele reprezintă sângele care garantează viața organizațiilor. Nevoia ca protecția modernă a datelor să atingă obiectivele operaționale și să permită continuitatea afacerii alimentează cererea de soluții de vârf ale Veeam în industrie”, a declarat William H. Largent, Chief Executive Officer (CEO) și Președinte al Consiliului de Administrație la Veeam. „Trimestrul 2  nu este doar un alt trimestru de creștere pentru Veeam; ci al paisprezecelea trimestru consecutiv de creștere de două cifre, ceea ce reprezintă rezultate de neegalat, în special într-o perioadă instabilă la nivel global. Veeam continuă să prospere și să crească, iar angajamentul nostru de a oferi soluții simple, flexibile, fiabile și puternice de gestionare și protecție a datelor celor peste 400.000 de clienți este de neclintit.”

„Recordul de creștere trimestrială consecutivă de două cifre în 2021 și o creștere de 29% de la an la an a veniturilor anuale recurente (ARR) în trimestrul II 2021 în EMEA este o realizare de care orice companie ar fi mândră. Aceasta este o mărturie a talentului, personalității și rezilienței echipei noastre, precum și a tehnologiei noastre de vârf în industrie.” a declarat Daniel Fried, Director General & Senior Vice President, EMEA și Worldwide Channels  la Veeam. „Vom continua să fim ghidați de cultura noastră organizațională, care presupune agilitate, disciplină și spirit de luptă în trimestrul 3 și dincolo de aceasta, lucrând cu ecosistemul nostru unic de parteneri pentru a găsi noi modalități de a ajuta clienții să avanseze pe drumul transformării digitale, care se bazează pe fundația solidă ale protecției moderne a datelor.”

Repere pentru T2 2021

  • Lansarea celei mai avansate soluții de protecție a datelor pentru fluxurile de lucru în cloud, pentru medii virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes – Veeam Backup &Replication v11 – care a fost descărcată de peste  000de utilizatori de la lansarea sa în primul trimestru. V11 oferă protecție robustă  împotriva ransomware-ului, cu  mai multe  opțiuni de stocare imuabile, gestionarea ciclului de viață a datelor, precum și protecția continuă a datelor (CDP),  reducând și mai mult timpul de nefuncționare și pierderea datelor  pentru  toate sarcinile de lucru, locale și în cloud cu AWS, Azure și Google.
  • Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 a raportat o creștere de 58%  în T2 2021,  produsul  fiind descărcat de 189.000 de ori, cu 6,6  milioane de utilizatori plătitori.
  • Veeam continuă să lanseze noi caracteristici și îmbunătățiri ideale pentru mediile destinate corporațiilor, ceea ce a dus la o creștere de +195% a achizițiilor cu valori de peste 1  milion USD.
  • Veeam a încheiat cea mai mare tranzacție de backup pentru AWS din istoria sa în T2 2021, pe măsură ce creșterea soluțiilor de backup native în cloud (AWS, Microsoft Azure, Google Cloud) continuă să accelereze.
  • Alianțele globale ale Veeam cu Hewlett Packard Enterprise (HPE), Cisco, NetApp și Lenovo au raportat o creștere de 27% față de aceeași perioadă a anului trecut.
  • Veeam Universal License (VUL), prima licență portabilă din industrie care oferă o licență de abonament simplă, flexibilă „per volum de muncă” pentru protejarea tuturor sarcinilor de lucru în medii locale, hibride și multi-cloud, a reprezentat aproape 3/4 din  tranzacțiile de bază  noi  în T2,  cu o creștere de 62% YoY.
  • 82% din companiile Fortune 500 și 69% din Global 2000 sunt acum clienți Veeam.Printre clienții noi din trimestrul al doilea 2021 se numără Staples SolutionsABB CroațiaBaumit GmbH, City of New Orleans, Global Data VaultIturanMorehouse Scoala de Medicina, New Belgium Brewing  Company,  NewCytechRuhr Universitatea BochumShamir Medical Center  și  63 Moons Technologies Ltd.
  • În iunie, Veeam a anunțat lansarea noii sale filiale axate pe soluții destinate instituțiilor guvernamentale, Veeam Government Solutions, Inc. (VGS) . Cu sediul central în Washington D.C. și  deținută și condusă în proporție de 100% de entități din SUA, VGS aduce un portofoliu cuprinzător de soluții software de protecție a datelor,  care sunt verificate și validate independent  de instituții federale și agenții independente din SUA.
  • În recent lansatul Magic Quadrant 2021 pentru Soluții de Backup și Recuperare Enterprise, [i]Gartner poziționează din nou Veeam ca fiind lider în industrie pentru a cincea oară consecutiv. De asemenea, compania a fost poziționată pe primul loc în ceea ce privește capacitatea de executie, pentru al doilea an la rând.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.veeam.com.

Despre Veeam Software

Veeam®  este lider în soluțiile backup care furnizează Cloud Data Management™. Veeam oferă o platformă unică pentru modernizarea backup-ului, accelerarea cloudului hibrid și securizarea datelor. Veeam are peste 400.000 clienți în întreaga lume, inclusiv 82% din Fortune 500 și 69% din Global 2,000. Ecosistemul global al Veeam include peste 35.000 de parteneri tehnologici, revânzători și furnizori de servicii și parteneri de alianță și are birouri în peste 30 de țări. Pentru a afla mai multe, vizitați  http://www.veeam.com sau urmăriți Veeam pe LinkedIn  @veeam-software  și Twitter  @veeam.

[i] Gartner Magic Quadrant pentru soluții de backup și recuperare enterprise, Santhosh Rao, Nik Simpson, Michael Hoeck, Jerry Rozeman, 19 iulie 2021.

 

>