Breaking news

Vedetele se autodepăşesc ca să ajungă în finala “Vedete la apă”

În semifinala de duminică, 4 august, orele 20:30, la Antena 1, vedetele îşi vor învinge orice frică pentru a putea impresiona juriul de la “Splah! Vedete la apă”. Scopul? Un loc bine meritat în finala show-ului.

semifinale vedete la apaDupă ce suferă o accidentare gravă, Cosmin Seleşi îşi învinge teama şi cu ajutorul încurajărilor prietenului său, CRBL, reuşeşte în cele din urmă să facă o săritură apreciată de membrii juriului, Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cătălin Preda.

Un alt semifinalist, Laurette, se numără printre cei mai curajoşi concurenţi care au călcat trambulina de la “Splash! Vedete la apă”.

După ce a reuşit să-şi învingă teama de apă pe care o avea, frumoasa mulatră va executa în premieră o săritură de la cinci metri. Emoţiile sunt cu atât mai mari pentru ea, cu cât la antrenamente nu a reuşit să-şi ia inima în dinţi şi să facă saltul.

Radu Groza, iubitul şi impresarul concurentei Roxanei Nemeş, şi-a luat inima în dinţi şi a promis că o va cere în căsătorie pe iubita sa dacă ea va reuşi să ajungă în etapa finală a concursului.

În urma saltului efectuat de la cinci metri, Roxana Nemeş a primit din partea juriului atât critici cât şi laude, Anda Adam spunând că Roxana a fost de departe cea mai “frumoasă, sexy şi hot prezenţă a serii!”

Dacă iubita impresarului se va califica în finală şi dacă va deveni “doamna Groza”, veţi afla în prima semifinală de duminică, 4 august, la orele 20:30, numai la Antena 1.

Tot atunci, veţi putea fi martorii surprizei pe care Roxana Chiperi, fosta concurentă de la “România dansează”, a avut-o înainte de saltul spectaculos pe care l-a executat de la trei metri.

>