Breaking news

Vedetele încearcă frumusetea la viteza „supersonica”

Traim intr-o era a vitezei -e un fapt pe care il resimtim zilnic in goana dupa diverse. Asta nu trebuie sa ne impiedice totusi sa fim frumoase in fiecare moment al vietii noastre. DA, este adevarat, suna idealist, ultrafeminist si un pic imposibil de realizat. Dar de fapt nu e chiar asa.

andreea marin frumuseteNiste oameni pasionati de frumos s-au gandit sa le faca mai fericite pe femeile care sunt mai mereu pe fuga dar cu toate astea dornice sa arate impecabil.

Cum asa? Simplu: prin crearea unei clinici denumita sugestiv „My Cliniq”, ( clinica noastra, a femeilor) care are un singur scop. Sa indeplineasca orice dorinta pe care vreodata vreo femeie a avut-o legata de cat de frumoasa poate deveni.

Poate pare greu de crezut dar e singura clinica din capitala Romaniei care are absolut toate serviciile de care o femeie dar si un barbat au nevoie. De la salon de infrumusetare, medicina estetica (chirugie estetica sau proceduri non-invazive) nutritie, dermatologie, etc.

Mai simplu spus, intr-o zi poti veni sa iti faci in acelasi loc: o schimbare de look, o manichiura, o augmentare de buze, un tratament anticelulitic, o procedura de epilare definitiva sau o procedura pentru eliminarea ridurilor. Nu exista niciun aspect in infatisarea ta care sa nu poata fi asa cum iti doresti. Frumusetea ta e la un click distanta. www.mycliniq.ro