Breaking news

Vedetele Digi24 își demonstrează în bucătărie, calitățile de bucătari

Sărbătorile Pascale scot la iveală adevărate veleități de bucătari ale vedetelor Digi24. Cozonacii, pasca și ouăle înroșite sunt gata pregătite să fie puse pe masă, în Sfânta zi de Paști.

Teodora Ghenciu, prezentatoarea Jurnalelor de știri din week-end la Digi24, este specialistă în  preparatul cozonacilor.

Am făcut cozonac Crăciunul trecut eu sș fratele meu. Gospodinele știu că pentru a ieși pufos, cozonacul, trebuie să „bați” mult aluatul. Așa că este nevoie și de forța unui bărbat. Și a ieșit excelent. Cel puțin așa ne-au zis degustătorii”, spune amuzată Teodora.

Atentă tot timpul la ingredientele folosite Izabela Panescu, prezentatoarea emisiunii „Tinerețe fără bătrânețe”, își bagă nasul mereu în bucatele gătite de mama ei.

De când mi-am schimbat stilul alimentar îmi iau tot timpul la mine diferite ingrediente și îmi pregătesc ceva rapid și sănătos. Dacă ajung acasă înainte ca mama și sora mea să fi gătit atunci le ajut și bineînțeles, transform puțin preparatele. De exemplu, salata de vinete o fac cu pastă de susan, ulei de măsline, lămâie și pătrunjel, nu cu maioneză. La capitolul prăjituri fac rapid niște deserturi fără zahăr, fără făină, praf de copt sau ouă, fără să le bag la cuptor”, spune Izabela.

Iuliana Ciugulea, realizatoarea emisiunii „Conversatii esențiale”sș gazda emisiunii „Digicult”, este cea mai tare bucătăreasă din familie. De Paști muncește câteva zile pentru a pune bucate alese pe masă.

Fac pască, drob și cozonac. Cum altfel dacă am patru guri de răsfățat. Muncesc câteva zile, dar în ziua de Paști e minunat să-i văd pe ai mei mâncând cu atâta poftă”, spune Iuliana.

Deși a gătit pentru cei dragi Emma Zeicescu, prezentatoarea emisiunii „România24”, va gusta din bucatele preparate de ea abia în a doua zi de Paști.

În ziua de Paști mă voi bucura de bucate tradiționale românești gătite în Bucovina. Împreună cu colegul meu, Cosmin Stan, transmitem de acolo, pentru Digi24, dintr-un loc de poveste. Abia aștept să gustăm din drobul bucovinean, cozonacul făcut în casă și să ciocnim un ou de țară”, mărturisește Emma.

Unii însă nu sunt făcuți să fie bucătari. Așa că din categoria ajutori de bucătar sau consumatori ai bunătăților de Paști, gătite de alții fac parte Dana Gonț, realizatoarea emisiunii „Bonton”, Marius Dobrescu, realizatorul „Revistei presei” sau Olivia Păunescu, prezentatoarea Jurnalelor de știri.

Fie că vor fi acasă, alături de cei dragi, la muncă, alături de colegi sau vor fi  plecați în vacanță, vedetele Digi24 își doresc ca, de Paști, să aibă parte, asemeni tuturor românilor, de o sărbătoare liniștită.