Breaking news

Vedetele Digi 24 au pus umărul la construcția unei case de cultură la Vizurești

Simona Țăranu, Oana Zamfir și Andrei Tomescu, prezentatorii știrilor din week-end de la Digi 24, s-au mobilizat și au pus umărul la finalizarea lucrărilor la Casa de Cultură din Vizurești.

oana simona si andrei - digi 24Evenimentul, unul organizat de Habitat for Humanity, și-a dorit să le ofere cetățenilor din Vizurești un complex care să cuprindă o școală, un dispensar, o grădiniță pentru copii  și o casă de cultură.

Încântate de propunere vedetele Digi 24 au pus mâna pe ciocan și s-au apucat de treabă dis-de-dimineață.

Mi-a plăcut și mai vreau! Dincolo de ideea de voluntariat pentru copiii defavorizați, dincolo de faptul că este mult mai ușor decât îmi imaginam să construiești o casă, o școală sau un dispensar, am redevenit copil pentru câteva minute, m-am jucat, am cunoscut oameni noi, am învățat lucruri noi, am mulțumirea că a rămas ceva în urma trecerii mele pe acolo și, nu în ultimul rând, să le vezi pe colegele mele (Oana si Simona) cu ciocanul în mână bătând e de neprețuit”, spune Andrei Tomescu.

Dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin a fost cea care a determinat-o și pe Simona Țăranu să își pună cizmele de cauciuc, casca de protectie și să vină pe șantier la 8 dimineața.

“Am participat din curiozitate, din dorința de a ajuta, dar și de a face ceva pentru mine. A fost o experiență unică ce îmi doresc să se repete. E nevoie doar de voința de a face ceva și pentru cel care nu a avut șansa ta. Am plecat de la Habitat încărcată pozitiv, cu un sentiment de satisfactie.  Recunosc, Andrei Tomescu a fost liderul nostru, el a muncit si s-a implicat cel mai mult”, a declarat Simona Țăranu.

Prezentă în fiecare week-end la pupitrul știrilor Digi 24, Oana Zamfir a fost impresionată de dăruirea celor care munceau din greu, fără să aștepte vreo recompensă,  pentru comunitatea din Vizurești: M-am simțit din nou ca la școală, ca atunci când plecam în excursie. Ne-am trezit devreme, am plecat la drum, cu bocanci și hanorace. Am dârdâit de frig, am mâncat în aer liber și ne-am dat cu ciocanul peste degete. Dar a meritat! Când s-a încheiat ziua de muncă, eram obosită, murdară, dar știam că las ceva acolo făcut cu mâinile mele pentru niște copii care nu au avut șansa la o viață decentă. Oricând aș repeta experiența.