Breaking news

Vedetele „Dansează printre stele” vor să doneze o parte din marele premiu al emisiunii

Vedetele și coregrafii și-au petrecut sute de ore la repetiții pentru a realiza în fiecare ediție a emisiunii „Dansează printre stele” un spectacol de care să fie mândri și care să încânte telespectatorii.

danseaza printre stele - finalistiLupta lor în pași de dans se apropie de sfârșit, iar concurenții rămași în competiție nu au uitat să fie generoși și atenți la nevoile semenilor și au decis să doneze, în cazul în care publicul îi va desemna câștigători, o parte din premiu.

„Mi-a plăcut întotdeauna să întind o mână de ajutor și așa voi proceda și de această dată, voi dona o parte din bani”, a mărturisit Alina Eremia.

Dacă ea și Iuri Ribac vor câștiga cei 50.000 de euro, Alina vrea să ajute NO LIMIT, formația artistică a elevilor cu deficiențe de auz a Centrului școlar „Beethoven” din Craiova.

În ciuda faptului că membrii trupei nu aud muzica pe care dansează, fiecare pas de pe scenă demonstrează că talentul lor nu are limite și realizează adevărate spectacole. Acești copii, adevărați luptători, sunt modele demne de urmat pentru colegii lor și pentru toți tinerii care își doresc să reușească în viață.

Se antrenează zilnic cel puțin patru ore după orele de curs, iar performanțele nu s-au lăsat așteptate: din 1984 și până în prezent, formația a participat la toate concursurile naționale organizate de Asociația Surzilor din România și a obținut de fiecare dată locul I. NO LIMIT a fost aplaudată pe scene din Ankara, Liverpool și Istanbul, însă lipsa fondurilor i-a împiedicat pe componenții ei să participe la și mai multe concursuri din străinătate.

„Dacă aș câștiga concursul, aș dori să ajut cu o parte din câștig pe cineva aflat într-o situație dificilă”, spune Alina Pușcaș, care și-a îndreptat atenția către Alexia, o fetiță de 7 ani care, deși poartă aparate auditive la ambele urechi, este pasionată de dans sportiv.

Din păcate, neajunsurile nu îi permit Alexiei să își dezvolte pasiunea pentru sportul pe care îl pratică de la trei ani, pentru că de câteva luni părinții nu își mai permit să achite nici măcar taxa lunară de 100 de lei de la școala de dans. În timp ce alți copii se bucură de jucării, micuța trebuie să aibă mare grijă de aparatele auditive, cumpărate cu mari eforturi.

Și Cosmin Seleși a promis că va dona o marte parte din premiu dacă va câștiga acerba competiție de dans „Dansează printre stele”.

Și pentru că acum actorul înțelege și mai bine cât de mult te poate schimba această artă, el o va susține pe Maria, campioana României la dans sportiv, categoria 6 – 9 ani.

Viața familiei s-a schimbat foarte mult de când fetița practică dansul sportiv, pentru că tot programul părinților este făcut în funcție de antrenamentele Mariei. Performanțele nu țin însă numai de muncă și talent, ci și de bani, pentru că antrenamentele, deplasările, pantofii și ținutele de dans sunt foarte costisitoare. Deoarece au preferat să investească în educația copilului lor, părinții au renunțat la ideea de a avea o casă.

La rândul lui, Muneer e decis să ajute o familie cu copii foarte talentați și muncitori, greu încercați de viață până acum.

Dacă va câștiga, Speak își va susține părinții, care au început construcția unui azil de bătrâni. Artistul speră că banii obținuți îl vor ajuta să ducă la bun sfârșit acest proiect.

„Tatăl meu a lucrat cot la cot cu muncitorii, părinții mei sunt omenoși și primitori și fac lucrul ăsta cu drag. Vreau să le donez lor banii pentru că știu că ei vor ajuta la rândul lor alți oameni”, a declarat Speak.