Breaking news

Vedetele Antena 3, luate cu asalt de românii veniți la plimbarea de la Cotroceni

Mircea Badea, Mihai Gâdea, Alessandra Stoicescu, Dana Grecu, Oana Stancu, Adrian Ursu, Cristina Țopescu, Nadina Câmpean și Marius Ioniță, au fost cele mai solicitate, pupate, aplaudate și fotografiate vedete Antena 3, la plimbarea de duminică de la Palatul Cotroceni.

vedete antena  3 - plimbare cotroceniPeste 20.000 de români au luat cu asalt duminică, la ora 17.00, Palatul Cotroceni la plimbarea inițiată de Mircea Badea, în semn de protest față de decizia Curții de Apel București privind confiscarea sediului Antena 3.

Românii au venit să susțină Antena 3, să scandeze împotriva lui Băsescu și a lui Kovesi dar și să vadă pe viu vedetele Antena 3. În marea de oameni, vedetele televiziunii de știri s-au plimbat în voie printre oameni, și imediat ce erau reperate de plimbăreți, acestea erau asaltate pentru autografe, fotografii, strângeri de mână, îmbrățișări și chiar pupături.

Cel mai solicitat pentru îmbrățișări și autografe a fost Mihai Gâdea. Scurta plimbare a directorului Antena 3 pe drumul din fața porții principale a Palatului Cotroceni a fost similară cu baia de mulțime făcută de Iliescu în anii 1990, când era luat pe sus de români. Mihai Gâdea a fost efectiv asaltat de plimbăreți, l-au pupat, luat în brațe, au aruncat cu flori înspre el, în semn de apreciere, i-au solicitat autografe și i-au strâns mâna.

Mihai Gâdea, în plimbarea rapidă de la Cotroceni, a declarat reporterului exclusivNEWS.ro, că nu se aștepta la un număr așa mare de participanți și că miza lui este stoparea abuzurilor împotriva Antena 3.

Nu mă așteptam, sunt copleșit de reacția asta uriașă a oamenilor și de faptul că au înțeles să se solidarizeze cu noi într-un moment foarte greu. Cred că este reacția oamenilor care în tot acești ani, noi pentru acești oameni  nu am făcut nimic altceva decât să fim o voce pentru ei, să le prezentăm punctele lor de vedere. Și cred că este reacția lor care și pe mine s-a surprins foarte tare. miza mea este să se oprească cu abuzurile împotriva noastră și cu confiscările clădirilor noastre”, a declarat Mihai Gâdea pentru exclusivNEWS.ro.

Dana Greu, prezentă și ea la plimbarea de la Cotroceni a declarat pentru excluisvNEWS.ro că oamenii au venit în număr atât de mare întrucât s-au săturat să fie călcați în picioare.

Este impresionant, că atât de mulți oameni au venit să ne susțină, au venit să susțină o idee, ideea că oamenii nu trebuie să se lase călcați în picioare. Sper să fie un semnal pentru schimbare de atitudine, adică să nu ne lăsăm călcați în picioare. Oamenii sunt revoltați pentru că oamenii nu sunt prosti, pentru că fac o legătură directă  între intervențiile directe ale președintelui în sensul de a fi împotriva Antenei 3, împotriva lui Dan Voiculescu. Oamenii fac legături nu au cum să nu facă legătura asta. Și atunci cred că este o răzbunare, este o răzbunare și ei știu asta. Eu știu că Antena 3 este foarte vizionată, pentru că audiențele noastre sunt suma celorlalte posturi de știri, n-am știut însă că în stradă vor ieși atât de mulți oameni. Oamenii sunt calzi pentru că ei simt sinceritate, adică noi nu suntem decât niște oameni sinceri, oameni obișnuiți sinceri ca și ei, oamenii fac așa pentru că simt că suntem la fel. Mâine vom fi cu toții altfel, un pic mai buni”, a declarat Dana Grecu pentru exclusivNEWS.ro.

Oana Stancu a fost luată pe sus de plimbăreți, jurnalista Antena 3 a acordat mai bine de jumătate de or autografe, a făcut fotografii cu cei care i-au solicitat acest lucru, ajutată fiind de soțul el, care se oferea drept suport pentru semnarea autografelor. Cât privește numărul impresionant de oameni prezenți la plimbarea de seară, Oana Stancu a declarat pentru exclusivNEWS.ro că: Asta arată că poporul ăsta e viu și că se exprimă și că s-a săturat de abuzuri și că e decis să pună punct. Mai departe ce facem cu țara asta, trebuie să fie mult mai mulți oameni alături de noi, conștienți de ce se întâmplă.

Alessandra Stoicescu a venit și ea la Cotroceni pentru plimbare. Jurnalista Antena 3 a declarat pentru exclusivNEWS.ro că își dorește foarte mult să se facă dreptate: Le mulțumesc foarte mult tuturor celor care au decis să se plimbe la ora 17.00 în jurul Palatului Cotroceni. Din punctul meu de vedere, este o plimbare împotriva abuzurilor. Abuzuri care au ajuns pe o culme în acest moment și eu cred că nu putem să ne lăsăm vreo secundă, forțați să închidem gura. Confiscarea sediului Antena 3, repet este un apogeu. Nu ne putem opri, de asta ne plimbăm și vom continua să vorbim în fiecare zi la Antena 3. Eu îmi doresc ca în sfârșit să se facă dreptate, Îmi doresc foarte mult asta. O să trăim împreună fiecare moment, o să vorbim, o să fie oameni în jurul nostru, care sunt convinsă o să ne susțină pentru a spune adevărul, pentru a fi respectată legea. Să fie făcute verificări cu tot ceea ce înseamnă dosarul care iată a dus la confiscarea sediului Antena 3. Le mulțumesc foarte mult că sunt aici și știu că suntem foarte mulți.

>