Breaking news

Vasile Tomulescu, alias Dodel de Iași a făcut praf 23 de mașini

Vasile Tomulescu în vârstă de 42 de ani, originar din Răducăneni, a furat la 2 noaptea cheile de la mașina patronului firmei Panifcom și a plecat la plimbare prin orașul Iași. Băut turtă fiind, Dodel a făcut praf nu mai puțin de 23 de mașini parcate pe marginea drumului.

masini lovite iasiUn singur bărbat a făcut ravagii în noaptea de joi spre vine, la Iași. Autorul măcelului auto este Vasile Tomulescu, care deși nu avea permis de conducere a mai și furat o mașină, a băut bine ca să prindă curaj după care a intrat în 23 de mașini.

Incidentul s-a produs în cartierul Alexandru cel Bun din Iași, iar zgomotul produs de lovirea mașinilor a trezit tot cartierul.

Dodel de Iași a pornit cursa de raliu nebun prin oraș, din dreptul cartierului Mircea cel Bătrân, a pătruns pe aleile Plăieșilor și Sarmizegetusa și a izbit toate mașinile parcate pe stânga și pe dreapta.

Șoferul de ocazie, le-a ras pur și simplu, unele dintre acestea fiind bune de dat la casat, urmând a primi daună totală

Proprietarii mașinilor făcute praf erau în stare de șoc când au văzut în cel hal arată acestea. Tot ce au mai putut să facîă a fost să fug după autor s-l prindă și să-l predea poliției.

După isprava ca-n povești, Vasile Tomulescu va fi trimis la Parchet cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de patru infracțiuni: furt, distrugere, conducere fără permis și sub influența alcoolului, precum și de fugă de la locul accidentului.

Pentru toate aceste acuzații penale, bărbatul riscă să-și petreacă ani buni din viață după gratii. Iar proprietarii mașinilor avariate să umble după repararea mașinilor fie pe cheltuiala personală fie pe cheltuiala firmelor de asigurări.