Breaking news

Vasile Rotaru spune că este fiul nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu

Vasile Rotaru, în vârstă de 32 de ani a depus la Judecătoria Sectorului 1, o cerere de stabilire a paternităţii, susţinând că este fiul nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu.

sergiu nicolaescu omagiuVasile Rotaru locuiește în Germania și spune în cerere că a ştiut de la mama sa că tatăl lui natural este un regizor din România şi a aflat mai târziu că este vorba de Sergiu Nicolaescu.

Tânărul solicită judecătorilor efectuarea unui test ADN şi susţine că va aduce probe, documente şi martori care să ateste legătura dintre mama sa şi Sergiu Nicolaescu.

Instanța a stabilit ca prim termen de judecată a cererii de paternitate, pe 15 mai 2012.

Vasile Rotaru este cel care a trimis aceste acte în cursul zilei de vineri, 4 ianuarie, împreună cu cererea prin care solicita oprirea incinerării trupului regizorului Sergiu Nicolaescu.

Însă, până când instanța să dea un termen de judecată cu privire la cea de-a doua cerere, trupul lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat și astfel această cerere a rămas fără obiect.

Sâmbătă, 5 ianuarie, la ora 12.00, trupul neînsuflețit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la crematoriul Vitan-Bârzești din București, soția acestuia precizând că aceasta a fost dorința regizorului.

În aprilie 2011, Sergiu Nicolaescu declara pentru Ziarul Libertatea: Era prin 1956, cred. A fost o femeie care m-a ales, să spun aşa. M-a ales să fiu tatăl copilului ei. Stătea pe aici, prin apropiere, într-o vilă mare, frumoasă. Era măritată. Roxana. Roxana Ghiaţă. Culmea, pe soţ îl chema tot Nicolaescu. Era inginer. Ea a născut un copil, un băiat. Sunt convins că era al meu. Dar a plecat în altă ţară la scurt timp. O vreme am încercat să aflu ce fac, pe unde sunt. N-am reuşit. Apoi au trecut anii şi-am considerat că e prea târziu să mai intervin în viaţa cuiva.

Sora regizorului, Iolanda Nicolaescu a declarat luni prin telefon la Antena 3, că în cazul în care cel care solicită testul de paternitate, se dovedește că minte, îi va cere acestuia daune morale de 200.000 de euro.

>