Breaking news

Vasile Rotaru a depus cerere de renunțare la judecată pentru paternitate și stoparea incinerării

Jurnalistul Vasile Rotaru a depus o marți o cerere de renunțare la stabilirea paternității și la oprirea incinerării.

vasile rotaruJurnalistul Vasile Rotaru, a cărei identitate a fost folosită de către o altă persoană care s-a dat drept fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu, cere instanței renunțarea la petiție.

Vasile Rotaru a înaintat instanței o cerere de renunțare la judecată în care precizează că nu el este autorul celor două cereri și că cineva i-a utilizat în mod abuziv numele și CNP-ul.

Antena 3 a fost postul care a prezentat cererea jurnalistului depusă la instanță.

Însă, avocatul Sergiu Andon a declarat telefonic la Antena 3 că jurnalistul nu avea de ce să facă o astfel de cerere, întrucât nu are la ce să renunțe din moment ce nu el este autorul celor două solicitări depuse la instanță.

Nu avea de ce să facă o astfel de cerere de renunțare, nu se consideră fiu, la ce renunță…îmi pare inutilă. Renunți la judecată, la petiție, pe care l-ai făcut. Îmi pare tot atât de cacealmistică această procedură cum au fost și cele două cereri”, a declarat Sergiu Andon.

Poliția a demarat din oficiu, marți, o anchetă în cazul furtului de identitate privind presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu.

Cele două cereri trimise din Germania către Judecătoria Sectorului 1, din București au fost expediate de pe o adresa anonimă, vrotaru8@gmail.com.

Potrivit Judecătoriei sector 1, cele două sesizări au ajuns pe e-mailul oficial de la Judecătoria Sectorului 1, vineri 4 ianuarie la ora 18.30.

După 25 de minute, informația cu cele două cereri prin care se cere oprirea incinerării și stabilirea paternității au fost prezentate în exclusivitate de către România TV, la ora  18.55.

Luni, lucrurile au luat o turnură cu totul neașteptată, întrucât cel care se semnează Vasile Rotaru și spune că ar fi fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu ar fi în realitate un fost prezentator de știri sportive de la Realitatea TV.

Cele două cereri trimise prin e-mail la judecătorie sunt fale, iar autorul lor a folosit numele și codul numeric personal al jurnalistului Vasile Rotaru.

Jurnalistul ar fi negat că a depus acele acte la instanţă, spunând că datele sale personale au fost folosite în mod abuziv de către o persoană necunoscută.

Iolanda Nicolaescu, sora regretatului regizor a declarat luni la Antena 3, că în cazul în care presupusul fiu nelegitim este un impostor, îl va da în judecată și îi va cere daune morale de 200.000 de euro.

Instanța de judecată a stabilit ca termen de judecare a cererii de stopare a incinerării pe data de 5 februarie iar cea cu privire la stabilirea paternității, pentru 15 mai 2013.

solicitare renuntare jurnalist

>