Breaking news

Vasile Ciurchea a demisionat din funcția de Director al CNAS

loading...

Vasile Ciurchea şi-a dat demisia din funcția de Preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Ciurchea a înaintat luni, demisia la Guvernul României.

Vasile CiurcheaVasile Ciurchea a invocat motive personale în demisia depusă la Guvern. Mandatul său expira în 17 iunie 2017.

“Am depus acum demisia la Guvern. Mulţumesc tuturor colaboratorilor, indiferent de relaţia pe care am avut-o, mai bună sau mai puţin bună. Cred în proiectele pe care le-am susţinut şi, dacă m-aş întoarce în timp, sigur aş face acelaşi lucru. Este nevoie de card de sănătate, pacienţii cu hepatită C în stadiul patru au tratament, iar programul de oncologie pediatrică era o necesitate”, a spus Ciurchea, pentru News.ro.

Vasile Ciurchea era la conducerea CNAS din iunie 2014, fiind numit în funcţie prin decizie a premierului de atunci, Victor Ponta.

Vasile Ciurchea a mai fost preşedinte al CNAS şi din februarie 2007 până în ianuarie 2009, când a fost înlocuit de Irinel Popescu, prin decizie luată de premierul de atunci, Emil Boc.

Demisia lui Vasile Ciurchea de la CNAS, vine în ziua în care medicii au intrat în grevă japoneză cerând salarii mai mari și condiții mai bune de muncă.

loading...