Breaking news

Vasile Blaga și Roberta Anastase au intrat în Parlamentul României în urma redistribuirii

Grație redistribuirii voturilor, Vasile Blaga și Roberta Anastase au intrat în Parlament de pe locul doi în colegiile unde au candidat.

Președintele PDL, Vasile Blaga a câștigat un mandat de senator în urma procesului de redistribuire a voturilor, deși în Colegiul 3 Sânnicolau Mare din Județul Timiș.

Vasile Blaga a adunat doar 22% din voturile exprimate, în timp ce PSD-istul Matei Suciu, ar fi obţinut 52% din voturi și a închis colegiul.

Roberta Anastase a candidat din partea ARD, pentru un nou mandat de deputat, în Colegiul 11 Deputaţi Ploieşti Vest și se pare că după redistribuire va intra în parlament.

Potrivit Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 31 Prahova, Paul Dumbrăvanu a obţinut 15.765 de voturi, în timp ce Roberta Anastase numai 9.281.

Roberta Anastase, cea care în 15 septembrie 2010 a fraudat votul la legea pensiilor din postura de Președinte al Camerei Deputaților mai stă patru ani de zile în Parlamentul României.

Și Gheorghe Ialomițianu și Ioan Oltean au reușit să prindă încă un mandat în parlament, tot ca urmare a procesului de redistribuire.

>