Breaking news

Vasile Blaga recunoaște: ARD stă mai prost în sondaje decât PDL

Într-un moment de sinceritate, Preşedintele PDL, Vasile Blaga a deschis gura și a recunoscut că ARD stă catastrofal în sondaje și că  Mihai Răzvan Ungureanu era mai bine să se fi înscris în pardid nu să-și facă unul separat.

În cadrul unui interviu acordat ziarului România Liberă, Vasile Blaga recunoaște că formarea Alianței România Dreaptă nu a fost o soluție tocmai inspirată.

Într-adevăr, deocamdată se află sub scorul PDL cu două puncte, potrivit ultimelor analize. Nu este un eşec pentru că ne-am asumat să construim un pol de dreapta. Depinde de noi să transformăm această alianţă într-o victorie”, a declarat Vasile Blaga.

Cât privește cadidatura lui într-un colegiu din județul Timiș, Blaga a putut să spună doar: Puteam să mă duc oriunde, dar m-am dus alături de nişte prieteni care mi-au cerut ajutorul.

În privința sondajelor care dau scoruri extrem de mici atât pentru ARD cât și pentru lideri, Blaga spune că nu se poate încrede în acestea.

Democrat-liberalul este optimist în privința unei colaborări cu PNL, după alegeri, adică speră să rupă USL și să guverneze iar cu liberalii.

>