Breaking news

Vara aduce cele mai tari oferte de Revelion. Profită de reducerea de 40 la sută de la Bavaria Tour

Pe principiul “iarna car şi vara sanie”, în mijlocul arşiţei verii puteţi profita de oferta Bavaria Tour pentru a avea un revelion de vis în orice colţ al lumii. Agenţia oferă un discount de 40% pentru vacanţele de revelion achiziţionate până la 21 iulie 2017.

revelion 2019Bavaria Tour a lansat deja ofertele de Revelion pentru perioada 2018-2019, cu o super ofertă de reducere pentru toţi românii. Dacă vrei să ai parte de un Revelion 2019 de vis, e timpul să-l rezervi încă de pe acum şi să beneficiezi de reducerea de 40%.

Aici puteţi consulta toate ofertele de Revelion 2019, însă noi am selectat pentru voi şase din cele mai atractive oferte de final de an.

Dacă doriţi să petreceţi Revelion 2019 în Portugalia, pentru o vacanţă de şase zile, cu bilet de avion inclus, plătiţi doar 294 euro. Itinerariul cuprinde vizite în oraşele Lisabona, Porto, Fatima, Estoril, Cascais, Cabo da Roca, Sintra. Cazare la hotel de trei stele, mic dejun, ghid român şi ghizi locali.

Pentru un sejur de nouă zile pentru a petrece Revelion 2019 în Egipt, veţi plăti la Bavaria Tour doar 357 de euro.

13 zile de Revelion în Spania, Portugalia şi Gibraltar, veţi plăti doar 447 de euro. Veţi fi cazaţi la hoteluri de trei stele, cu mic dejun inclus, iar itinerariul va cuprinde 21 de localităţi: Porto, Fatima, Estoril, Cascais, Sintra, Cabo da Rocca, Madrid, Barcelona, El Escorial, Vale de los Caidos, Toledo, Aranjues, Marbella, Cordoba, Sevilla, Zaragoza, Granada, Malaga, Valencia, Montserrat, GIBRALTAR.

660 de euro veţi plăti pentru un Revelion circuit şi sejur în Thailanda pentru 15 zile timp în care vă veţi plimba prin Bangkok şi Pattaya şi veţi gusta delicatesurile culinare din această ţară exotică.

Dacă vă doriţi un Revelion pe continentul Americii de Nord, puteţi alege oferta de Revelion 2019 în Mexic, Guatemala, Belize şi Honduras pentru 18 zile, contra sumei de doar 894 de euro. Preţul include transportul cu avionul, cazarea la hoteluri de trei stele cu mic dejun inclus.

Pentru un sejur de 15 zile şi Revelion 2019 în Indonezia, va trebui să scoateţi din buzunar suma de 1020 de euro. Itinerariul cuprinde vizite în Chiang Rai, Chiang Mai, Kyaikhtiyo şi Mandalay. Transportul se face cu avionul, cazarea la hoteluri de trei şi patru setele, cu mic dejun inclus. Bavaria Tour asigură ghid român, cât şi ghizi locali.

Aveţi toate motivele să alegeţi una din aceste oferte de Revelion oferite de Bavaria Tour şi să aveţi parte de un Revelion ca-n filme!

bavaria tour

>