Breaking news

Vandici, Diana Munteanu și Alexia Eram au făcut furori la evenimentul BSB

Este pentru a doua oară când superba vilă aflată în Piața Romană, nr.3, găzduiește al doilea eveniment al brandului vestimentar BSB. Miercuri 18 mai, la summer brunch-ul din locația BSB și-au făcut prezența crema vedetelor din România: Ilinca Vandici, Laura Giurcanu, Alexia Eram, Otilia Billionera, Roxana Ciuhulescu, Lili Sandu, Diana Munteanu, dar și mulți top influenceri.
Se poate spune că evenimentul lunii mai a fost cel al mărcii internaționale de haine -BSB. În octombrie, anul trecut, s-a deschis în vila momument istoric din Piața Romană Nr.3 noul flaship store BSB, care ocupă o suprafața de 300 de mp², pe cele două nivele ale clădirii. Lansarea a fost una fastuoasă, si iată că și cea care a avut loc zilele trecute s-a păstrat la aceleași standarde, cu invitați de top, influenceri și persoane publice high level.
Pe 18 mai a avut loc summer brunch, ocazie cu care vedetele dar și clienții fideli au putut admira noua colecție de primăvară-vară. Într-o atmosferă luxury, cu muzică bună, șampanie și gustări delicioase, cei prezenți au făcut turul celor doua etaje unde au putut vedea, proba și cumpăra ținute diversificate, în culori vii sau nude, elegante sau casual.
Divele au făcut furori în ținute superbe marca BSB. Printre cele prezente putem menționa Ilinca  Vandici, Diana Munteanu, Lili Sandu, Otilia Billionera, Roxana Ciuhulescu, Xonia, Otniela Sandu, Adina Halas, Diana Bart, Diana Dumitrescu, precum și influenceri de top: Carmen Grebenisan, Diana Enciu, Alexia Eram, Laura Giurcanu, Cristina Belciu, Ana Gheorghe,
Miruna Lica, Dana Sota sau Naomi Hedman.
Evenimentul a început la ora 13.00 și a durat cel puțin 3 ore, timp în care cei prezenți s-au simțit bine, au socializat, au făcut poze la panou și s-au ocupat să își țină fanii de pe Instagram la curent cu noutățile din domeniul fashion, la BSB.
>