Breaking news

Vama a adunat sute de doamne şi domnişoare aseară în Garajul Europa FM

loading...

La fel ca anul trecut, trupa Vama a susţinut un concert în Garajul Europa FM dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor, în întâmpinarea zilei de 8 martie.

vama concert europa fmMembrii trupei au pregătit un show special şi au interpretat atât piese consacrate, cât şi melodii de pe noul album, toate în varianta acustică.

Foarte multe dintre doamnele şi domnişoarele prezente la concert au venit pregătite de concert şi au fredonat piesele vers cu vers. Şi membrii trupei s-au simţit foarte bine printre atâtea prezenţe feminine.”Din trei părţi suntem înconjuraţi de gagici, vă daţi seama ce rău ne e…” le-a descris Tudor Chirilă atmosfera din Garaj ascultătorilor Europa FM aflaţi în maşini în timpul concertului.

Invitatul special al trupei Vama la spectacolul acustic de aseară a fost Berti Barbera, „un invitat foarte special care se ocupă de culoarea acustică şi de percuţie în acest concert”, după cum l-a prezentat Tudor Chirilă.

Din playlist-ul serii nu au lipsit piesele consacrate- „Vara asta”, „Undeva în Vamă” sau „Nu am chef azi”, dar nici cele de pe noul album- „Rolul soarelui”, „Fata în boxeri şi tricou alb” sau „Post iubire”, pentru care Vama a pregătit „o orchestraţie veselă pentru un cântec care debutează trist şi sfârşeşte vesel”, după cum a explicat solistul.

Membrii trupei au povestit că în timpul pregătirilor pentru spectacolul acustic din Garajul Europa FM le-a venit ideea unui turneu- „Am vrea să facem un spectacol acustic şi să-l plimbăm toată ţara”, a spus Tudor Chirilă.

Şi trupa Vama a avut parte de o surpriză pusă la cale de Europa FM. Caricaturistul Laurenţiu Parotă le-a făcut o caricatură membrilor trupei.”Caricatura este hiperbolizarea unor defecte, cum eu nu am nici un defect , am ieşit ca în viaţă” a constatat Tudor Chirilă.

Concertul nu s-a încheiat decât după câteva bis-uri, cerute insistent de publicul feminin.

George Zafiu, gazda concertelor din Garaj, a anunţat data următorului concert, care este programat pe 20 martie şi va fi susţinut de trupa Bosquito.

loading...