Breaking news

Valeria van Groningen dezvăluie la Digi 24 secretele unei vieți sănătoase

Valeria van Groningen, sportiva care a facut România cunoscută peste hotare când a devenit campioană olimpică la canotaj, în 1984, este duminică invitata  Izabelei Pănescu la “Tinerețe fără bătrînețe”.

A reușit să aducă un titlul olimpic României, de 3 ani a devenit vegetariană, aleargă zeci de kilometri la maraton și se implică activ în organizarea Maratonului Internațional București.

Ea este românca datorită căreia Bucureștiul se află pe harta maratoanelor lumii.

În ultimii ani a spus „prezent” la peste 20 de maratoane din toată lumea.

O personalitate de excepție, Valeria van Groningen este o persoană obișnuită să stea mai degrabă în umbră și să realizeze lucruri importante decât să stea în lumina reflectoarelor.

De câțiva ani fosta sportivă și-a dorit foarte mult să organizeze și un maraton al Bucureștiului, întrucât era singura capitală europeană care nu avea un maraton.

Și a reușit! Pe 7 octombrie va avea loc a 5-a ediție a Maratonului Internațional București, iar în iunie a organizat și primul semi-maraton.

Duminica viitoare peste 6000 de alergători din toată lumea vor fi aliniați la start. Banii din înscrieri vor ajunge la asociații precum Hospice Casa Speranței și Viitor Plus.

Fosta campioană este o femeie ce debordează de energie: aleargă 40 de kilometri în fiecare săptămână, iar de trei ani este vegetariană.

Valeria van Groningen a primit echipa “Tinerețe fără bătrânețe” chiar în bucătaria ei pentru o demonstrație culinară.

Alături de impresionanta poveste de viață a Valeriei van Groningen, în ediția de duminică, 30 septembrie, ora 13.30, a emisiunii „Tinerețe fără bătrânețe”, specialiști de renume în dermatologie vin cu amănunte utile despre epilare, telespectatorii vor descoperi care sunt cele mai importante cinci motive pentru care trebuie să bem lichide în fiecare zi si vor fi invitați speciali în Bootcamp, un antrenament de tip militar care se desfășoară în pădure.