Breaking news

Valentina Pelinel s-a ales cu un zâmbet de milioane grație stomatologului Valentin Răducanu

Valentin Răducanu este medicul care o face pe Valentina Pelinel să zâmbească larg, grație unei danturi de star Hollywoodian.

valentina pelinel - valentin raducanuNu trece o zi fără ca o vedetă să nu treacă pragul cabinetului stomatologic al doctorului Valentin Răducanu. Serviciile ireproșabile, prețurile extrem de accesibile și prezența mai mult decât plăcută a stomatologului, determină vedetele din România să se înghesuie la cabinetul doctorului Răducanu.

Valentina Pelinel, deși avea o dantură bună, avea nevoie de ceva schimbări care să-i redea zâmbetul cuceritor.

Vedeta a ales să se lase pe mâna stomatologului Valentin Răducanu care i-a înlocuit fațetele vechi de 15 ani, cu unele de ultimă generație.

Noile fațete, care au costat 5000 de euro, își merită toți banii. Nu îi distrug dinții și în plus arată aproape natural, grație materialelor din care sunt confecționate.

”Eu zâmbesc adesea şi din tot sufletul. Sunt o fire optimistă şi găsesc ceva bun in orice. Pentru un zâmbet ca al meu, în meseria mea, e nevoie şi de o dantură îngrijită. Am hotărât să îmi schimb faţetele dentare în România, după 15 ani. Domnul doctor Valentin Răducanu e artist şi mă bucur să îl avem în ţară, cu toate că a lucrat şi în Canada, Monaco şi America. Mulţi pacienţi din străinătate vin în ţară doar pentru a-şi rezolva problemele dentare, fie de natură estetică, fie de natură medicală. Valentin are grijă şi de dantura mamei mele. Încă o dovadă ca avem doctori foarte buni în ţară şi totuşi majoritatea celor care îşi permit, dau fuga în străinătate, unde costurile sunt mai mari. Eu sunt încântată de rezultat!“, a declarat Valentina Pelinel.

Supranumit stomatologul vedetelor, Valentin Răducanu practică la cabinetul stomatologic prețuri extrem de accesibile, chiar și pentru românul de rând. Așadar dacă vrei să ai o dantură ireproșabilă realizată de stomatologul artist Valentin Răducanu, specializat în Franța, Canada și SUA, dar și să stai pe același scaun unde s-au așezat și vedete celebre din România, poți trece pragul clinici Dental 1 și să te convingi singur de calitatea serviciilor stomatologice.

>